الناelnaz مدیر استارتر عضویت: 1403/10/16 تعداد پست: 104 عنوان سرگیجه 😭😭😭 40 بازدید | 5 پست خانوما ماه پیش ال دی خوردم بعد الان ک پریودم تموم شده سرگیجه گرفتم پریودم کم بود بنظرتون برا کم خونیه؟؟؟؟ ❤️💍 امروز | 00:40 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
اتوبان عضویت: 1401/08/18 تعداد پست: 14257 اره .شربت شیرین بخور یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند، اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست
الناelnaz مدیر استارتر عضویت: 1403/10/16 تعداد پست: 104 اره .شربت شیرین بخور قند کیک بستنی خوردم ولی بازم دارم قرص آهن بخرم ❤️💍
اتوبان عضویت: 1401/08/18 تعداد پست: 14257 قند کیک بستنی خوردم ولی بازم دارم قرص آهن بخرم قرص اهن ففول بخور یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند، اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست
الناelnaz مدیر استارتر عضویت: 1403/10/16 تعداد پست: 104 قرص اهن ففول بخور قبلاً اینجوری نبودم حتی تو خواب چشام باز میکنم سرگیجه میگیرم ❤️💍
اتوبان عضویت: 1401/08/18 تعداد پست: 14257 قبلاً اینجوری نبودم حتی تو خواب چشام باز میکنم سرگیجه میگیرم هم افت فشار کردی هم کم خونی .استرسم نکنه داشتی ؟؟ من قبلا اینطور میشدم .هر بار پریود میشی تو همون دوره ۷روزه یه قرص ففول بخور دیگه هرگز این حالت نمیشی یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند، اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست