2821
2789
عنوان

بیایدددددد

| مشاهده متن کامل بحث + 967 بازدید | 209 پست
من آهنگ نازی نازی امشب دلم تنگ تو رو دوس میدارم🤭😅

🤣🤣🤣🤣🤣واای اهنگی ک ممد همه رو نموده باهاش🤣🤣🤣🤣💃💃💃💃💃

عکس پروفایلم خودمم کپی ممنوع..خردادیم صبورم..اما وقتی قاتی میکنم هیچکس حریفمنمیشه..🗿🚬

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

@_shayea_

میدونم نیستی عشقم

میدونم میبینی

تگت کردم ک زوووود برگردی

جات پی ویم خالیههه

با اینکه روبیکا باهمیم ولی اینجام باید باشی

زووود برگرد میخوام کفریت کنم مث همیشه 😂😂😂😂😂

ستایششششششششش

واسه نازی ی دونه ای باشه؟

جوابشو روبیکا بده😂

عکس پروفایلم خودمم کپی ممنوع..خردادیم صبورم..اما وقتی قاتی میکنم هیچکس حریفمنمیشه..🗿🚬

اهنگام خارجیه ولی قفلی جدیدم اهنگ دراکولا جنی هست خیلی باحاله فازش

هنگامى که از چيزى (زياد) مى ترسى خود را در آن بيفکن، چرا که سختى پرهيز از آن از آنچه مى ترسى بيشتر است. نهج البلاغه حکمت 175 ما وارثان درد های بی شماریم... ما گریه های چشم های انتظاریم... ما سرزمینی دور و تنها در غباریم ... ما چیزی به غیر از غم به غیر از هم نداریم... ما حسرت یک خنده ی دنباله داریم... ما خسته از این روز های بی قراریم.

اهنگام خارجیه ولی قفلی جدیدم اهنگ دراکولا جنی هست خیلی باحاله فازش

عههه پس دان میکنم

فعلا فرصت نکردم اهنگارو دان کنم

ولی حتما دان میکنم😊😍

مرسی مهربون و زیبا

درضمن خیلی زیبایی گلم😍

عههه پس دان میکنمفعلا فرصت نکردم اهنگارو دان کنمولی حتما دان میکنم😊😍مرسی مهربون و زیبادرضمن خیلی ز ...

فدات شم زیبایی از چشماته

یکی دیگم معرفی کنم خیخیخیی Bad angel لیسا خوراکه رسما icon

هنگامى که از چيزى (زياد) مى ترسى خود را در آن بيفکن، چرا که سختى پرهيز از آن از آنچه مى ترسى بيشتر است. نهج البلاغه حکمت 175 ما وارثان درد های بی شماریم... ما گریه های چشم های انتظاریم... ما سرزمینی دور و تنها در غباریم ... ما چیزی به غیر از غم به غیر از هم نداریم... ما حسرت یک خنده ی دنباله داریم... ما خسته از این روز های بی قراریم.

فدات شم زیبایی از چشماته یکی دیگم معرفی کنم خیخیخیی Bad angel لیسا خوراکه رسما

عزیزمی مهربونم😘😘😘

اوووفففف خوبه خوبه پس دان میکنم حتمی مرسییی مهربونم😍🥰😘

@منافع کجایییی چرا نیستیپی وی نیستیاینجام نیستی.حتما باید زنگ بزنمفش بدم قطع کنم😑

🙈🙈🙈😎😎توفقط فحش بده

میخواهم ماه باشم در آسمان روز ؛ ابر باشم در آسمان شب من همیشه در نیمه آرام و پنهان زندگی زیسته ام و سکوت و تماشا را به هیاهو و نقش آفرینی ترجیح داده ام🌌

🙈🙈🙈😎😎توفقط فحش بده

واااای سلامممممممممم عقممم

کجااایییی اخههههه سحررررررر🥺🥹🥹🥹❤️💓🫂🫂🫂🫂🫂🫂🫂🫂خوش اومدیییی مهربونممم دیگه نریااااا وگرنه فش میدمت

واااای سلامممممممممم عقمممکجااایییی اخههههه سحررررررر🥺🥹🥹🥹❤️💓🫂🫂🫂🫂🫂🫂🫂🫂خوش اومدیییی مهربون ...

سلام عشق خواهر فداتشم قلبمممم🫂🫂🫂🫂😘😘😘😍😍😍😍😍😍😍

میخواهم ماه باشم در آسمان روز ؛ ابر باشم در آسمان شب من همیشه در نیمه آرام و پنهان زندگی زیسته ام و سکوت و تماشا را به هیاهو و نقش آفرینی ترجیح داده ام🌌

سلام عشق خواهر فداتشم قلبمممم🫂🫂🫂🫂😘😘😘😍😍😍😍😍😍😍

خدانکنهههههه عشقمم

خوش گلدیییی بالممم🥰🥰🥰😍

خدانکنهههههه عشقممخوش گلدیییی بالممم🥰🥰🥰😍

قربونت برم من عشق منی تووووو💋💋💋💋💋💋🫂🫂🫂🫂🫂🫂🫂🫂🫂🫂

قربونت برم من عشق منی تووووو💋💋💋💋💋💋🫂🫂🫂🫂🫂🫂🫂🫂🫂🫂

عزیزدلمییییی مهربونمممم بیا بغلممم🥰🥰😍😍😍🫂🫂🫂🫂🫂🫂

عزیزدلمییییی مهربونمممم بیا بغلممم🥰🥰😍😍😍🫂🫂🫂🫂🫂🫂

🫂🫂🫂🫂🫂🫂🫂🫂🫂🫂🫂🫂🫂🫂🫂🫂🫂🫂🫂💋💋💋💋💋💋💋😘😘😍😍😍😍😍😍😍😍😍

🫂🫂🫂🫂🫂🫂🫂🫂🫂🫂🫂🫂🫂🫂🫂🫂🫂🫂🫂💋💋💋💋💋💋💋😘😘😍😍😍😍😍😍😍😍😍

🥰🥰😍😍😍😍😍😍😍😍💋💞💞💞💞💞💕🧡💛💚💚💙