2777
2789
عنوان

بیایدددددد

| مشاهده متن کامل بحث + 1399 بازدید | 293 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عربی باید برقصی باهاشمنم فقط قرشو بلدم بلرزوووووننننن و بچرخونی خخخخ

بابا نازی عربی غمگینننن

شکست عشق واین صبتااااا

شادمون کجا بود🤣

برای مغرور بودن باید سیس و پرستیژشم داشته باشی،وگرنه همینجوری ک میری تو قیافه ما فک میکنیم کر و لالی😝

نشنیدمخوانندش کیه؟

طلیسچی

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

بابا نازی عربی غمگیننننشکست عشق واین صبتاااااشادمون کجا بود🤣

عههه اونجورییی اهااا🤣 خوووو توی خط غمی پس

نبابا من عربی رو گوش کنم ازون رقاصیا میگوشم😂

عکس پروفایلم خودمم کپی ممنوع..‏وقتی توی سکوت زندگیتو بسازی..نمیدونن به چی حمله کنن...👍

آهنگام زیاده 😝ولی اینو گوش میدم بیشتر وقتا تو فرق میکردی واسه من با همه حمید عسکری

وااای منم عاشق این اهنگم🥺

عکس پروفایلم خودمم کپی ممنوع..‏وقتی توی سکوت زندگیتو بسازی..نمیدونن به چی حمله کنن...👍

عههه اونجورییی اهااا🤣 خوووو توی خط غمی پسنبابا من عربی رو گوش کنم ازون رقاصیا میگوشم😂

آره من فقط غمگین😔😔😔

برای مغرور بودن باید سیس و پرستیژشم داشته باشی،وگرنه همینجوری ک میری تو قیافه ما فک میکنیم کر و لالی😝

اهنگای خودم

نیمه گمشده حامیم

جون دلم روزبه بمانی

سهراب پاکزاد شوخی ندارم

آصف اریا عشق تو بسه برام