2777
2789
عنوان

لعنت به یبوست💔

217 بازدید | 23 پست

راهکار ندین که هزارتا راه رفتم هیچ کدوم فایده نداشته

واسه اونایی که خوب کار میکنه سجده شکر ب جا بیارید❤️

ر.یدن نعمت بزرگیه واقعا

نی نی یار تایید نمیکنی؟ینی این تاپیک از رل و پارتنر بدتره؟

‌زِ غوغای جهان میوووو🐈‍⬛

دوستان سایت تاپیکامو ثبت نمیکنه لطفا اگه میتونسد اینجا به سوالم جواب بدین

با کسی که معلوم نیست چی بینمونه اما بعضا به هم نخ میدیم قراره بریم والیبال بازی کنیم

نمیدونم این الان دیت محسوب میشه؟

کسی تجربه همچین قراری داشته؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

همدردیممممم

میگم تازگیا یه جا خوندم که که ممکنه بخاظر کمبود ویتامن ب 12 باشه علتش

توی نت علابم خوندم دیدم در کنار یلوست خشکی پوست و چند تا علایم دیگه رو با هم دارم

حالا میخام برم ازمایش بدم

تیرویید هم چک کنم

کلسیم

⚘خدایا شکرت❣

۲ بار تا حالا تو عمرم جوری یبوست گرفتم ، که انگار داشتم میزاییدم

خدارو با تمام وجودم تو دستشویی صدا میکردم

فک کن ، وسط دستشویی از روی بیچارگی و درد خدارو صدا بزنی

تمام سلولام درد میکرد

تنقیه بکنید !!!

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود من بودم و او بود می بود و سه تا بود و صبا بود و سبو بود من بودم و او بود دامان چمن پر گل و در دامن گلزار من بودم و دلدار مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود من بودم و او بود،،،لطفا مردا درخواست دوستی ندین، خسته شدم از دستتون

یه قوری گل محمدی دم کن بخور

تا صبح کل رودت خالی میشه

اگه با نظرم مخالفی چشماتو ببند رد شو،مجبور نیستی ابراز مخالفت کنی یا نظرتو تحمیل کنی#دیکتاتور_نباشیم😌❌️زیر ۲۲ سال نه ریپلای کن نه تو تاپیکام بیا❌️آفرین✅️به خاطر دوتا پاچه پاره کاربری قبلیم تعلیق شد😂✌🏻ولی به چپ ترین قسمت بدنم🤌🏻تو تاپیکا برامن چایی شیرین بازی در نیارین،استارتر خودش زبون داره🚫 👈🏻رفتار من با شعور طرف مقابلم ست میشه اگه از رفتارم خوشت نیومد به شعور خودت شک کن✅️

من یبوست های خییلی وحشتناکی گرفتم

درکت میکنم واقعا

پاینده ایران و ایرانی❤️🕊💚خدا دیرگیره ولی شیر گیره👌🏻🤣این روزا حلال زاده ها در رنجن👌🏻وطن یعنی سرای ترک تا پارس،وطن یعنی خلیج تا ابد فارس🫶❤️✌🏻💯کلمات فمنیست و روشن فکری واسه فشاریا فحش حساب میشه😂🤦🏻♀️اتفاقا درس بخونید و دانشگاه برید، تحصیلات باعث تربیت آگاهانه فرزندان والگو سازی درست میشه باعث میشه تفکر نقادانه داشته باشید و زود باور نباشید🫰🏻💞من از نسل پادشاه کوروش کبیرم😍🤍

دوستان سایت تاپیکامو ثبت نمیکنه لطفا اگه میتونسد اینجا به سوالم جواب بدین با کسی که معلوم نیست چی بی ...

من تجربشو نداشتم ولی تو پارک دیدم با هم غریبه بودن ندیده و نشناخته بازی کردن آخرش پسره شماره دختره رو گرفته

شاید دست به حساب بیاد نمیدونم

هیچ وقت یادم نمیره

یکی از فامیل ها فوت شده بود چند روز خونه شون موندیم

برنج بود همش اونم قورمه سبزی و این جور غذا ها

بعد ۵ روز اومدم خونه دشوری برم مگه خارج میشد

نیم ساعت بود دشوری بودم

البته خب بعد هام کار دستم داد و دو تا هموروئید دارم الان

پاره شدم قشنگ

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣 احسان شوهر خیالی مه بالای شونصد بار هی ازم پرسیدین احسان کیه گفتم بنویسم حوصلم دیگه نمیکشه ج بدم.. خیلی ام بچه خوبیه 😂😂 تو خیالم دیگه