2821
2789
عنوان

بچه دوم

167 بازدید | 19 پست

دخترم 8 سالشه خیلی دلش خواهر و برادر میخواد

شوهرم میخواد

ولی من میگم با این شرایط جامعه بچه دوم اشتباهه

نظر شما چیه

حالا از نظر مالی مشکلی نباشه

شوهرم قبلا اخلاقش بد بود سه سالی هست خوب شده

خوبه موافقم

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود من بودم و او بود می بود و سه تا بود و صبا بود و سبو بود من بودم و او بود دامان چمن پر گل و در دامن گلزار من بودم و دلدار مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود من بودم و او بود،،،لطفا مردا درخواست دوستی ندین، خسته شدم از دستتون

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم دلم میخواد

پسرم ۸ سالشه خیلی دلش خواهر برادر میخواد

ولی همسرم راضی نمیشه

ما دخترهای غمگین شانزده ساله ای بودیم که فکر میکردیم اگر میشد رنگ موهایمان را روشن کنیم ، تکلیفمان هم روشن می شد. ما ، با ماتیک های قایمکی و کابوس های یواشکی و آرزوهای دزدکی . ما و کارت پستال هایِ « سوختم خاکسترم را باد برد ، بهترین دوستم مرا از یاد برد».. ما و شعرهای دوران مدرسه ، اولین دست نوشته هایی که توی دفتر ِ  کوچک یادداشت می نوشتیم و مشاور دیوانه به خیال اینکه این یک نامه برای پسر مردم است از ما می دزدید .ما ، که تمام عمر ترسیدیم دختر بدی باشیم . ترسیدیم مقنعه هایمان چانه دار نباشد و چشم سفید باشیم . ما که توی کتاب هایمان فروغ نداشتیم ، چون فروغ میان بازوان یک مرد گناه کرده بود ، ما فقط یادگرفتیم مثل کبری تصمیم های خوب بگیریم ، و آن مرد ؛ هر که می خواهد باشد . مهم این است که داس دارد…

به حرف بچه ک ادم بچه نمیاره

چون شاید فردا بگه نمیخوام 😬

من خودم دوتا دارم

برای حرف بچه اولم و شوهرم بچه دار نشدم.

دیدم توانایی روحی و مالی رو دارم یک بچه خوب تحویل جامعه بدم.

البته من شوهرم بیشتر از من بچه داری میکنه

اگر نمیکرد یا اخلاقش بد بود نمیاوردم

💕

اشتباهه

با این شرایط

هر سختی ای بعدا اون بچه بکشه مقصر شما هم هستید

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

نمیدونم نظر بقیه رو من به عنوان یه دختر مجرد ترجیحم اینه یا بچه نداشته باشم یا حداقل دوتا داشته باشم

من خودم به خواهر دارم و به شدت راضیم چون مادوتا فقط همو داریم

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

اگر شرایط مالی اوکی هست و خودت حوصله داری بیار، بچه منم چهارسال و نیمشه همش میگه یه بچه بیار،ولی من نه حوصله دارم و سرکار میرم، خرج یدونه بچمم بالاس مهد،موسیقی،باشگاه، دیگه چند وقت دیگه کلاس زبانش هم اضافه میشه،اصلا اصلا شرایط مالی برای بچه دوم اوکی نیست، کلا کنسل کردم بچه دومو

من ۲۳کیلو وزن کم کردم، با کمک متخصص تغذیه و مربی بدنسازیم، وقتی به وزن هدفم که پنجاه و‌چهار کیلو بود رسیدم به کمک مربی و رژیم عضله سازی، عضله هامو پرورش دادم و به وزن پنجاه هفت پنجاه هشت رسیدم، پوست بدنم اصلا چروک و افتاده نشده بخاطر بدنسازی، پوست صورتم چون شکسته شده بود ،رفتم متخصص پوست و فیلر زدم زیر پوستم,چون هیچ چربی زیر پوست صورتم نمونده بود، و اینکه در طول رژیمم از دمنوش زنجبیل دارچین اب لیمو و گاهی بهشون زیره و زردچوبه هم اضافه میکردم استفاده میکردم روزی دوسه بار،پنج ماه طول کشید پروسه وزن کم کردنم, چون زمانی که چاق بودم افسرده شده بودم و تو نی نی سایت میومدم تا کاربری ببینم که وزن کم کرده و من ازش یاد بگیرم چه راهی رفته،الان تصمیم گرفتم تو امضام دقیق بنویسم تا شاید کمک حال کسی که حال بد دیروز منو داره بشه،و حالش مثل امروز من عالی بشه، فقط باید خودت بخوای و اراده کنی ،بهترین ورژن خودتو بساز❤️❤️