2821
2789
عنوان

قرص گین آپ

108 بازدید | 6 پست

بچها من نزدیک یک ماهه قرص گین آپ میخورم

اولا یدونه کامل میخوردم کلی چاق شدم صورتم تپل شده بدنم انقد چاق شده همش شده ترک منم بخاطر اون نصف میخورم یعنی قرص رو از وسط نصف میکنم میخورم

فعلا دوره اول هستم

انقد غذا میخورم نمیدونم چیکار کنم دیگه هر دقیقه درحال خوردنم فکر میکردم قرص رو نصف کنم خوب میشم اما هنوز همونجوریم

بنظر شما قرص رو قطع کنم لاغر میشم دوباره ؟؟

اره لاغر میشی

پشت هریک از این اکانت های مجازی یه دل هست...سعی کنیم با ملایمت باهم رفتار کنیم که باعث شکستن دل هم دیگه نشیم❤️😊کاش منم مثل لاک‌پشت، لاک داشتم که هرکسی اذیت‌م میکرد میرفتم تو لاک خودم.کاش فدایت شده بودم حضرت بابا💔مثل آن مرداب غمگینی که نیلوفر نداشت حال من بد بود اما هیچ کس باور نداشت!... تودِلی مامانی من عاشقتم28w

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

قرص های گین اپ زیر نظر سازمان غذا و دارو نیست و این قرص ها یا قاچاق هستند یا عطاری ها بیشتر میفروشن .

عوارض جانبی بسیار زیادی داره.تورو خدا مراقب سلامتی خودتان باشید .افزایش وزن بدون ورزش یعنی نابودی کبد .بخودتان رحم کنید

عوارض جانبی احتمالی:

• اختلال در عملکرد کبد و کلیه.
  • برهم خوردن نظم قاعدگی در خانمها (به دلیل تغییرات هورمونی ناشی از کورتون).
  • ایجاد جوشهای پوستی، ترکهای پوستی (استریا) و افزایش موهای زائد.
  • بازگشت سریع وزن پس از قطع مصرف (اغلب حتی با کاهش وزن بیشتر از قبل).

نجات در راستیست ...من فقط با خود گذشتم مقایسه میشم .من از خیلی چیزهایی که خیلی مردها واسشون جذابه عبور کردم.واس همین منو قضاوت نکن ...

حاوی کورتون هست و بیشتر باده و عوارض هم داره

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.