نالا مدیر عضویت: 1396/07/29 تعداد پست: 901 عنوان بارداری | مشاهده متن کامل بحث + 300 بازدید | 60 پست دوستان خوبم بنظرتون چیکار کنم بی بی چکم همچنان منفیه و۱۱روزه عقب انداختم تازه داره سینه هام درد میگیره چند روزه از قبلش اصلا درد نمیکرد الان انگار توش تیر میکشه نمیدونمم چیکار کنم زعفران بخورم نخورم بی بی هم منفیه خدایا به حق همین ماه عزیز خودت حاجتمو بده هرچی صلاحه برام همون رو بخواه🙏 1397/03/10 | 09:44 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نالا مدیر استارتر عضویت: 1396/07/29 تعداد پست: 901 پس هیچی نخوریاااا اول مطمعن شو که بارداری نیستی انشالله که اینطور نباشه و باردار باشی عزیزم❤ ممنون عزیزم ولی خب چرا بی بی منفیه همش اگه باردار بودم خودشو نشون میداد خدایا به حق همین ماه عزیز خودت حاجتمو بده هرچی صلاحه برام همون رو بخواه🙏
2delaram عضویت: 1397/01/29 تعداد پست: 3763 یعنی تا شنبه صبر نکنم بنظر من ۱۱روز گذشته نه برو از بده برای سلامتی همه ی نی نی ها صلوات🙏ابلفضل عاشقی مشکل گالماز😢
نالا مدیر استارتر عضویت: 1396/07/29 تعداد پست: 901 پس زعفران هم نخور چون ممكنه باردار باشي خیلی کلافم ازینور بی بی منفی ازینورم پریود نمیشم ترشح دارم خیلی همش حس میکنم پریود شدم خدایا به حق همین ماه عزیز خودت حاجتمو بده هرچی صلاحه برام همون رو بخواه🙏
نالا مدیر استارتر عضویت: 1396/07/29 تعداد پست: 901 بنظر من ۱۱روز گذشته نه برو از بده دفترچم اعتبار نداره هنوز مهرش نکردم خدایا به حق همین ماه عزیز خودت حاجتمو بده هرچی صلاحه برام همون رو بخواه🙏
نالا مدیر استارتر عضویت: 1396/07/29 تعداد پست: 901 خانمها تخمک معمولا چند روز زنده میمونه؟ منم نمیدونم خدایا به حق همین ماه عزیز خودت حاجتمو بده هرچی صلاحه برام همون رو بخواه🙏
نالا مدیر استارتر عضویت: 1396/07/29 تعداد پست: 901 نه نخوریاااااا صبر کن فعلا اخه تا کی صبر کنم وقتی بی بی منفیه خدایا به حق همین ماه عزیز خودت حاجتمو بده هرچی صلاحه برام همون رو بخواه🙏
نالا مدیر استارتر عضویت: 1396/07/29 تعداد پست: 901 واسه چی زعفران بخوری که پریود شم ازین کلافگی در بیارم خدایا به حق همین ماه عزیز خودت حاجتمو بده هرچی صلاحه برام همون رو بخواه🙏
2delaram عضویت: 1397/01/29 تعداد پست: 3763 خانمها تخمک معمولا چند روز زنده میمونه؟ ۱۲تا۲۴ساعت برای سلامتی همه ی نی نی ها صلوات🙏ابلفضل عاشقی مشکل گالماز😢
has3ti عضویت: 1397/02/04 تعداد پست: 25 اخه اگه باردار بودم این همه بی بی نشون میداد دیگه عزیزم منم بی بی چک منفی نشون میداد وبارداربودم حتما بایدازمایش بدی مطمعن بشی چون برای منم خیلی منفی بود با بی بی چک
نالا مدیر استارتر عضویت: 1396/07/29 تعداد پست: 901 ۱۲تا۲۴ساعت نمیدونم دلیل این همه عقب افتادن پریودیم چیه خدایا به حق همین ماه عزیز خودت حاجتمو بده هرچی صلاحه برام همون رو بخواه🙏
لیلا231 عضویت: 1396/07/28 تعداد پست: 484 ۱۲تا۲۴ساعت منم تو سایت همینو خوندم، من سه یا چهار روز بعد از تخمکگذاری رابطه داشتم میترسم باردار بشم
marjaaan عضویت: 1396/12/04 تعداد پست: 257 خیلی کلافم ازینور بی بی منفی ازینورم پریود نمیشم ترشح دارم خیلی همش حس میکنم پریود شدم منم باردار بودم اولش بي بي منفي بود نسخه دكتر نميخواد ، برو آزمايشگاه بگو يه آزمايش بارداري ميخوام بدم ، ميگيرن ازت و يك ساعته جواب ميدن ديگه خيالت راحته
نالا مدیر استارتر عضویت: 1396/07/29 تعداد پست: 901 عزیزم منم بی بی چک منفی نشون میداد وبارداربودم حتما بایدازمایش بدی مطمعن بشی چون برای منم خیلی منفی ... جدی میگین؟؟؟یعنی حتی یکبارم مثبت نشون نداد؟چقدر عقب انداخته بودین خدایا به حق همین ماه عزیز خودت حاجتمو بده هرچی صلاحه برام همون رو بخواه🙏
2delaram عضویت: 1397/01/29 تعداد پست: 3763 منم تو سایت همینو خوندم، من سه یا چهار روز بعد از تخمکگذاری رابطه داشتم میترسم باردار بشم احتمال ش هست ولی ضعیف برای سلامتی همه ی نی نی ها صلوات🙏ابلفضل عاشقی مشکل گالماز😢