نالا مدیر عضویت: 1396/07/29 تعداد پست: 901 عنوان بارداری | مشاهده متن کامل بحث + 300 بازدید | 60 پست دوستان خوبم بنظرتون چیکار کنم بی بی چکم همچنان منفیه و۱۱روزه عقب انداختم تازه داره سینه هام درد میگیره چند روزه از قبلش اصلا درد نمیکرد الان انگار توش تیر میکشه نمیدونمم چیکار کنم زعفران بخورم نخورم بی بی هم منفیه خدایا به حق همین ماه عزیز خودت حاجتمو بده هرچی صلاحه برام همون رو بخواه🙏 1397/03/10 | 09:44 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نالا مدیر استارتر عضویت: 1396/07/29 تعداد پست: 901 منم باردار بودم اولش بي بي منفي بود نسخه دكتر نميخواد ، برو آزمايشگاه بگو يه آزمايش بارداري م ... یعنی شما هم کلا منفی بود بی بی؟؟ خدایا به حق همین ماه عزیز خودت حاجتمو بده هرچی صلاحه برام همون رو بخواه🙏
2delaram عضویت: 1397/01/29 تعداد پست: 3763 نمیدونم دلیل این همه عقب افتادن پریودیم چیه بابا شاید مامان شدی اگه هم نشده باشی رحمت داره واسه بارداری اماده میشه بعد از یا زعفرون یا امپول البته حتما حتما آز بده برای سلامتی همه ی نی نی ها صلوات🙏ابلفضل عاشقی مشکل گالماز😢
نالا مدیر استارتر عضویت: 1396/07/29 تعداد پست: 901 عزیزم منم بی بی چک منفی نشون میداد وبارداربودم حتما بایدازمایش بدی مطمعن بشی چون برای منم خیلی منفی ... بعد شما حالت خاصی داشتین با اینکه بی بی منفی بود خدایا به حق همین ماه عزیز خودت حاجتمو بده هرچی صلاحه برام همون رو بخواه🙏
نالا مدیر استارتر عضویت: 1396/07/29 تعداد پست: 901 بابا شاید مامان شدی اگه هم نشده باشی رحمت داره واسه بارداری اماده میشه بعد از یا زعفرون یا امپول الب ... اره پس حتما میرم آز میدم خیال راحت یا هستم یا نیستم دیگه خدایا به حق همین ماه عزیز خودت حاجتمو بده هرچی صلاحه برام همون رو بخواه🙏
marjaaan عضویت: 1396/12/04 تعداد پست: 257 جدی میگین؟؟؟یعنی حتی یکبارم مثبت نشون نداد؟چقدر عقب انداخته بودین من پريودام منظم بود ، چرا بعدش هاله انداخت تازه من ٢ فروردين بايد ميشدم ، ٥ روز كه نشدم رفتم آزمايش دادم
2delaram عضویت: 1397/01/29 تعداد پست: 3763 اره پس حتما میرم آز میدم خیال راحت یا هستم یا نیستم دیگه افرین دختر خوب من یکی رو میشناسم پریود بود و میشد ولی حامله بود دکتر گفت خیلی نادره این اتفاق برای سلامتی همه ی نی نی ها صلوات🙏ابلفضل عاشقی مشکل گالماز😢
has3ti عضویت: 1397/02/04 تعداد پست: 25 جدی میگین؟؟؟یعنی حتی یکبارم مثبت نشون نداد؟چقدر عقب انداخته بودین من حدود 14روز عقب انداختم پریودم منظم نبود سه بارصبح که بی بی امتحان کردم منفی بود بعد رفتم دکتر برام ازمایش داد مثبت بود هنوزم توشوکم 😁😁
نالا مدیر استارتر عضویت: 1396/07/29 تعداد پست: 901 من پريودام منظم بود ، چرا بعدش هاله انداخت تازه من ٢ فروردين بايد ميشدم ، ٥ روز كه نشدم رفتم ... بعد از چه مدت هاله انداخت؟؟منم پریودیم منظمه تاحالا اینقد عقب ننداختم باید۳۱اردیبهشت میشدم کع هنوز نشدم خدایا به حق همین ماه عزیز خودت حاجتمو بده هرچی صلاحه برام همون رو بخواه🙏
2delaram عضویت: 1397/01/29 تعداد پست: 3763 من پريودام منظم بود ، چرا بعدش هاله انداخت تازه من ٢ فروردين بايد ميشدم ، ٥ روز كه نشدم رفتم ... چند ماه اقدام بودی؟؟ برای سلامتی همه ی نی نی ها صلوات🙏ابلفضل عاشقی مشکل گالماز😢
2delaram عضویت: 1397/01/29 تعداد پست: 3763 بعد از چه مدت هاله انداخت؟؟منم پریودیم منظمه تاحالا اینقد عقب ننداختم باید۳۱اردیبهشت میشدم کع هنوز ن ... تا ۱هفته بعد پریودی باید هاله بندازه برای سلامتی همه ی نی نی ها صلوات🙏ابلفضل عاشقی مشکل گالماز😢
2delaram عضویت: 1397/01/29 تعداد پست: 3763 بعد از چه مدت هاله انداخت؟؟منم پریودیم منظمه تاحالا اینقد عقب ننداختم باید۳۱اردیبهشت میشدم کع هنوز ن ... شاید بتات پایینه ولی تو خون مشخص میشه برای سلامتی همه ی نی نی ها صلوات🙏ابلفضل عاشقی مشکل گالماز😢
has3ti عضویت: 1397/02/04 تعداد پست: 25 بعد شما حالت خاصی داشتین با اینکه بی بی منفی بود من فقط کمی سینم درد میکرد شما ازمایش بدی بهتره مطمعن میشید دیگه
نالا مدیر استارتر عضویت: 1396/07/29 تعداد پست: 901 من حدود 14روز عقب انداختم پریودم منظم نبود سه بارصبح که بی بی امتحان کردم منفی بود بعد رفتم دکتر برا ... الهی عزیزم به دل خوش ایشالامن از دیروز ۶تابی بی چک استفاده کردم منفی بود فقط یکیش هاله انداخت که مارکش چیزی دیگه بود خدایا به حق همین ماه عزیز خودت حاجتمو بده هرچی صلاحه برام همون رو بخواه🙏
marjaaan عضویت: 1396/12/04 تعداد پست: 257 بعد از چه مدت هاله انداخت؟؟منم پریودیم منظمه تاحالا اینقد عقب ننداختم باید۳۱اردیبهشت میشدم کع هنوز ن ... ميگن بستگي به زمان لانه گزيني و لقاح داره نشون دادن تو بي بي چكمن حدود يك هفته بعدش نشون داد
نالا مدیر استارتر عضویت: 1396/07/29 تعداد پست: 901 من فقط کمی سینم درد میکرد شما ازمایش بدی بهتره مطمعن میشید دیگه من الان تازه سینم داره درد میگیره بعد از ۱۱روز خدایا به حق همین ماه عزیز خودت حاجتمو بده هرچی صلاحه برام همون رو بخواه🙏