2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 300 بازدید | 60 پست
ميگن بستگي به زمان لانه گزيني و لقاح داره نشون دادن تو بي بي چك من حدود يك هفته بعدش نشون داد 

خوشبحالت عزیزم

خدایا به حق همین ماه عزیز خودت حاجتمو بده هرچی صلاحه برام همون رو بخواه🙏

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ماه دوم بودم البته دكتر مطمئن بود كه من باردار نميشم خودمم مطمئن بودم   چون تخمدانم كم ك ...

عزیز دلم چقدر خوبه ادم بعد از ناامیدی خدا یه امیدبزرگی بهش بده

اخه اگه باردار بودم این همه بی بی نشون میداد دیگه

بی بی چک نشون میده اگه باردار بودی ولی احتیاط هم خوب چیزیه احتیاط کن زعفرون هم نخور 

خدایاحرفهایم بوی ناشکری میده اما تو بحساب دردو دل بگذار  تیکر تولد پسرمه 😍بیدانام دی😍
بی بی چک نشون میده اگه باردار بودی ولی احتیاط هم خوب چیزیه احتیاط کن زعفرون هم نخور 

واسه همین پرسیدم چون بالاخره کسی که بارداره باید نشون بده بی بی ولی خب چند روز دیگه هم صبر میکنم

ماه دوم بودم البته دكتر مطمئن بود كه من باردار نميشم خودمم مطمئن بودم   چون تخمدانم كم ك ...

اااا چه جالب پس چطوری باردار شدی اونم تو ماه ۲ اقدام؟؟

برای سلامتی همه ی نی نی ها صلوات🙏ابلفضل عاشقی مشکل گالماز😢
من الان تازه سینم داره درد میگیره بعد از ۱۱روز

من خیلی از دوستام اینجور بودن مطمعنم که مثبته چون درد سینه معمولی نیست یه حس خیلی خاصی میده درسته یعنی منظورم اینه با دردهای دیگه متفاوته چون یه سری از خانمها نزدیک پریود سینه شون درد میگیره ولی این درد با اون درد نزدیک پریودی خیلی فرق میکنه

من خیلی از دوستام اینجور بودن مطمعنم که مثبته چون درد سینه معمولی نیست یه حس خیلی خاصی میده درسته یع ...

اره دقیقا من همیشه همیشه قبل از پریودیم سینه درد داشتم ولی این ماه اصلا هیچ دردی نداشتم تا الان که چند روزه نوک سینه هام درد گرفته ومیسوزو یجوریه