2777
2789
عزیزم دنیا معنیش زیاد جالی نیست...وگرنه ظاهری قشنگه

چرا ؟خب یعنی همه دنیا و همه هستی دیگ جهان ؟

قشنگه ک 😣

چرا اغلب ما به فقرا لباس کهنه و غذای مانده میدهیم؟اما به ثروتمندان هدایای گران قیمت؟!!!!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

امیدوارم ناراحت نشی از این حرفم طاهرا خیلی قشنگه به هرحال نامدار باشه گیس گلابتونت

قربونت.

فعلا نی نی ندارم 😢

یدفه تو ذهنم اومد

چرا اغلب ما به فقرا لباس کهنه و غذای مانده میدهیم؟اما به ثروتمندان هدایای گران قیمت؟!!!!
قدیمی جدیدیش مهم نیست  فقط اهنگ صداش چجوریه؟ معنیشم ک روشه 😍

قشنگه عزیزم هم سادس هم قشنگه همینم ک ب دل خودت نشسته عااالیه شک نکن😉

من اون زخمی رو خوردم ک تو از حس کردنش مردی💔 میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات بفرستی🙏💓
قشنگه عزیزم هم سادس هم قشنگه همینم ک ب دل خودت نشسته عااالیه شک نکن😉

مرسی عزیزم.عسل قشنگتره یا دنیا ؟

مرسی عزیزم.عسل قشنگتره یا دنیا ؟

فدات، دنیا قشنگ تره

البته من خودم عاشق اسم هستی😊نفس😍نیل😇هستم

ولی دنیا هم کوتاه و شیکه

من اون زخمی رو خوردم ک تو از حس کردنش مردی💔 میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات بفرستی🙏💓
فدات، دنیا قشنگ تره البته من خودم عاشق اسم هستی😊نفس😍نیل😇هستم ولی دنیا هم کوتاه و شیکه

😘🌷ممنونم خانومی

چرا ؟خب یعنی همه دنیا و همه هستی دیگ جهان ؟ قشنگه ک 😣

عزیزم ریشه اش دنی هست ک معنی جالبی نداره ب عربی.ولی خب فارسیش آره مثل هستی هست معنیش....هر جور خودت ب دلتدنشیته بزار.شاید کسی مثل من فکرنکنه