2777
2789
عزیزم دنیا معنیش زیاد جالی نیست...وگرنه ظاهری قشنگه

چرا ؟خب یعنی همه دنیا و همه هستی دیگ جهان ؟

قشنگه ک 😣

چرا اغلب ما به فقرا لباس کهنه و غذای مانده میدهیم؟اما به ثروتمندان هدایای گران قیمت؟!!!!

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

امیدوارم ناراحت نشی از این حرفم طاهرا خیلی قشنگه به هرحال نامدار باشه گیس گلابتونت

قربونت.

فعلا نی نی ندارم 😢

یدفه تو ذهنم اومد

چرا اغلب ما به فقرا لباس کهنه و غذای مانده میدهیم؟اما به ثروتمندان هدایای گران قیمت؟!!!!
قدیمی جدیدیش مهم نیست  فقط اهنگ صداش چجوریه؟ معنیشم ک روشه 😍

قشنگه عزیزم هم سادس هم قشنگه همینم ک ب دل خودت نشسته عااالیه شک نکن😉

من اون زخمی رو خوردم ک تو از حس کردنش مردی💔 میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات بفرستی🙏💓
قشنگه عزیزم هم سادس هم قشنگه همینم ک ب دل خودت نشسته عااالیه شک نکن😉

مرسی عزیزم.عسل قشنگتره یا دنیا ؟

مرسی عزیزم.عسل قشنگتره یا دنیا ؟

فدات، دنیا قشنگ تره

البته من خودم عاشق اسم هستی😊نفس😍نیل😇هستم

ولی دنیا هم کوتاه و شیکه

من اون زخمی رو خوردم ک تو از حس کردنش مردی💔 میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات بفرستی🙏💓
فدات، دنیا قشنگ تره البته من خودم عاشق اسم هستی😊نفس😍نیل😇هستم ولی دنیا هم کوتاه و شیکه

😘🌷ممنونم خانومی

چرا ؟خب یعنی همه دنیا و همه هستی دیگ جهان ؟ قشنگه ک 😣

عزیزم ریشه اش دنی هست ک معنی جالبی نداره ب عربی.ولی خب فارسیش آره مثل هستی هست معنیش....هر جور خودت ب دلتدنشیته بزار.شاید کسی مثل من فکرنکنه