2777
2789
عنوان

آی وی اف

| مشاهده متن کامل بحث + 3474 بازدید | 150 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام عزیزم ممنون تو خوبیآره آزمایش دادم منفیه واسه من 😔من بار دومه که منفی میشم دیگه کلا ناامید شدم

خیلییی ناراحت شدم نداجان عزیزم اصلا ناامید نشو بازم تلاش کن حتما نتیجه میگیری 😞

خیلییی ناراحت شدم نداجان عزیزم اصلا ناامید نشو بازم تلاش کن حتما نتیجه میگیری 😞

چاره ای نیست منم قسمتم اینه دیگه الان 3.5 منتظرم خسته شدم

الان کلا 2 تا جنین دارم اونا هم نگیره باید دوباره پانکچر بشم الانم هزینه هاش گرون شده نمیدونم بتونم برم یا نه

چاره ای نیست منم قسمتم اینه دیگه الان 3.5 منتظرم خسته شدم الان کلا 2 تا جنین دارم اونا هم نگیره باید ...

عزیزم ناامید نباش الانم ماه محرم هستیم نذر شیر علی اصغر خیلی میگن تاثیر داره روحیتو از دست نده

عزیزم ناامید نباش الانم ماه محرم هستیم نذر شیر علی اصغر خیلی میگن تاثیر داره روحیتو از دست نده

پارسال نذر شیر پخش کردم عزیزم

اح بابا انقدر نذر کردما هر نذری بگن کردم ولی تا خدا نخواد هر کاری هم کنی نمیشه

بیخیال عزیزم چخبر حالت چطوره رفتی دکترت یا نه هنوز

عدد بتات چند بود

پارسال نذر شیر پخش کردم عزیزم اح بابا انقدر نذر کردما هر نذری بگن کردم ولی تا خدا نخواد هر کاری هم ک ...

ممنون عزیزم

منم آنفولانزا شدید گرفتم از بدن درد سه شبه نخوابیدم دارو هم نمیشه استفاده کنم

نه نرفتم هنوز دکتر گفت ۱۵ روز دیگه بیا عدد بتا ۵۰۴ بود

ممنون عزیزم منم آنفولانزا شدید گرفتم از بدن درد سه شبه نخوابیدم دارو هم نمیشه استفاده کنم نه نرفتم ه ...

وای از شانست چه بد موقعی مریض شدی

از دکترت بپرس ببین چه دارویی میتونی استفاده کنی..البته فکر کنم هیچی نمیشه استفاده کرد

عدد بتاتم خوبه بنظرم

وای از شانست چه بد موقعی مریض شدی از دکترت بپرس ببین چه دارویی میتونی استفاده کنی..البته فکر کنم هیچ ...

اره بخدا دیگه جون نمونده برام سرفه هامم شروع شده خیلی میترسم یه چیزی بشه

اره فقط استامینوفن ۳۵۰ گفته استفاده اونم که اصلاااا تاثیر نداره

اره بخدا دیگه جون نمونده برام سرفه هامم شروع شده خیلی میترسم یه چیزی بشه اره فقط استامینوفن ۳۵۰ گفته ...

نترس ایشالاه چیزی نمیشه

باید دورانشو بگذرونی و تحمل کنی چاره ای نیست

سلام گلم ما چون بیمه نبودیم و آزاد حساب شد تخمک کشی ۷۰ میلیون که با بیمه میشد ۲۸ و انتقال ۱۲ و نیم ک ...

سلامگلم...عههه اهل ارومیه ایییی؟همشهریییی.پس بهتر کمکم میکنی فداتشم..من دوقلو میخواممممم و اینکههه واقعا درد داره؟خیلییی ترسواممممم.دردش چجوریه؟؟؟؟؟کلا چقد طول میکشه باردار شی با ای وی اف؟ی ماه؟دوماه؟میشه توضیح بدی؟بیمت تامین اجتماعی بود،

نرهای کثافط سایت بهم درخواست ندین،قبول میکنم بعد توخصوصی میر.ینم دهن خودتون و هفت جدتون ها.ازمن گفتن اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعامکنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینمواون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🤪