2777
2789
عنوان

آی وی اف

| مشاهده متن کامل بحث + 3474 بازدید | 150 پست
من ۹ خرداد انتقال دادم از چت جی بی تی میپرسم میگه روز ۱۳ 😅

اونو ول کن خودت حساب کن دا دختر از همون روزش حساب کنی امروز 15 روزه از فرداش حساب کنی 14

امروزم آزمایش میدادی مشخص میشد

چه صبری داری من سه شنبه روز 14 انتقالمه میرم آزمایش دیگه نمیتونم تحمل کنم

راستی عزیزم شما هم پرژسترون میزنید؟ جاش نمونده با گوله گوله نمیشه؟

من قبل انتقال میزدم بعدش دکترم گفت آمپول بنویسم یا قرص گفتم قرص چون زدن آمپول سختم بود رفتن و اومدنش سخت بود ولی همون چند روزم که زدم کبود شده بود گوله گوله نمیتونستم بشینم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اونو ول کن خودت حساب کن دا دختر از همون روزش حساب کنی امروز 15 روزه از فرداش حساب کنی 14امروزم آزمای ...

اخه دکتر گفت ۱۶ روز بعد انتقال برو منم گفتم دیگه دوروزم صبر کنم بعدش برم

آره دیگه با روز انتقال میشه ۱۵ روز 😅همه چیو از چت جی بی تی میپرسم بد عادت شدم

من قبل انتقال میزدم بعدش دکترم گفت آمپول بنویسم یا قرص گفتم قرص چون زدن آمپول سختم بود رفتن و اومدنش ...

عه چه جالب من قرصشو نشنیده بودم ولی شیاف خریدم خواستم شیاف بزارم دکتر گفت نه آمپول بزن

هیچی اندازه این آمپول ها داغونم نکرده🤦🏻♀️

اونو ول کن خودت حساب کن دا دختر از همون روزش حساب کنی امروز 15 روزه از فرداش حساب کنی 14امروزم آزمای ...

ایشالا پس با یه روز فاصله آزمایش میدیم

مثبت میشیم میایم از دوران بارداریمون و علائم حرف میزنیم 😍

عه چه جالب من قرصشو نشنیده بودم ولی شیاف خریدم خواستم شیاف بزارم دکتر گفت نه آمپول بزن هیچی اندازه ...

من هم شیاف دارم هم قرص..قرصشم همون دوفامد هستش حالا نمیدونم آمپول خوبه یا قرص..من که پرسیدم گفت هیچ فرقی نداره ولی واسه خودم جای سواله که اگه فرقی نداره چرا 5 روز قبل از انتقال آمپول نوشته بود قرص نه

من یدونم آمپول دور ناف دارم انوکسا اونم بده کبود میکنه بعد من سمت راستم جای بخیه دارم اطراف اون که میزنم یه طوری کبود میشه که نگو

ایشالا پس با یه روز فاصله آزمایش میدیم مثبت میشیم میایم از دوران بارداریمون و علائم حرف میزنیم 😍

ایشالله عزیزم ولی من امیدی ندارم چون امروز بیدار شدم احساس کردم درد سینم کم شده 😢

من هم شیاف دارم هم قرص..قرصشم همون دوفامد هستش حالا نمیدونم آمپول خوبه یا قرص..من که پرسیدم گفت هیچ ...

برای کبودی کمپرس آب سرد یا یخ بزار من برای جای آمپولم پرسیدم دکتر گفت

ایشالله عزیزم ولی من امیدی ندارم چون امروز بیدار شدم احساس کردم درد سینم کم شده 😢

نه نا امید نشو اصلا برا منم الان دردش کمتر شده فقط اگه فشار بدم متوجه دردش میشم

امروزم حالم خیلی بده از صبح زود با حس تهوع بیدار شدم و الان بدنم و استخون هام درد میکنه و تب دارم احساس میکنم 😢

نه نا امید نشو اصلا برا منم الان دردش کمتر شده فقط اگه فشار بدم متوجه دردش میشم امروزم حالم خیلی بده ...

واسه منم وقتی فشار میدم انگار زخمه

انشالله دوتامونم مثبتیم عزیزم فردا با خبرای خوب بیا 😍

عزیزم چی شد رفتی آزمایش؟

ایشالا فردا با جواب مثبت بیای و دوتایی بگذرونیم این دورانو

🥰😍راستش از دیروز علائم اومده سراغم دارم میمیرم کل شبو از بدن درد نخوابیدم یه جوری استخون هام درد میکنه انگار دارن میشکنن و بیحالم

سلام ندا جان خوبی ؟ اره امروز صبح آزمایش دادم قراره عدد بتارو عصر بده جوابشو ولی ظهر که زنگ زدم گفت ...

سلام عزیزم ممنون خوبم تو خوبی

خداروشکر عزیزم خیلی خوشحال شدم واست 😍 ایشالله بارداری خوب و راحتی داشته باشی و به سلامتی فارغ بشی

منم دعا کن عزیزم فردا جواب منم مثبت بشه