2777
2789
عنوان

آی وی اف

| مشاهده متن کامل بحث + 3480 بازدید | 150 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم اینسری که انتقالتون مثبت شده چه علائمی داشتید؟

روز سوم تقریبا شبش یه گرگرفتگی مختصر داشتم

و دو روزی که صبح از خواب بیدار شدم دیدم عضلات پشت ساق پای راستم گرفته انگار که ورزش کرده باشی،اینارو ۴ دفعه قبل اصلا نداشتم،دیگه همین روز ۱۱ بی بی چک مثبت شد چون جنینان بلاست بودن

روز سوم تقریبا شبش یه گرگرفتگی مختصر داشتمو دو روزی که صبح از خواب بیدار شدم دیدم عضلات پشت ساق پای ...

مبارکتون باشه 😍انشالله ادامه مسیر رو راحت و سلامت میگذرونید

لکه بینی نداشتید؟

مبارکتون باشه 😍انشالله ادامه مسیر رو راحت و سلامت میگذرونید لکه بینی نداشتید؟

ممنون عزیزم شما هم همینطور،من یه مقدار سهل انگاری کردم یک روز خیلی راه رفتم بعدش رفتم آرایشگاه چون عروسی داشتیم و یه عالمه اسپری مو استنشاق کردم و بعدش رفتیم عروسی و نصفه شب برگشتیم،اون موقع روز ۱۶ بودم،فرداش استفراغ شدید داشتم و لکه بینی ،خیلی حالم بد شد،اما ۳ روز بعد ازمایش بتا دادم دیدم در حال رشده،ولی باز دو روز بعدش اینبار به خونریزی افتادم و دفع لخته خون حالا منتظرم برم سونو ببینم چه خبره،مرکز زنگ زدم گفتن شاید هماتوم باشه ،دیگه نمیدونم چی بشه

ممنون عزیزم شما هم همینطور،من یه مقدار سهل انگاری کردم یک روز خیلی راه رفتم بعدش رفتم آرایشگاه چون ع ...

استرس نداشته باش ایشالا همه جی خوب پیش میره

منم صبح خیلی کم لکه قهوه ای رو لباس زیرم دیدم دیگه چیزی نیومد

نگرانم یکم

زنگ زدم کلینیک گفت قرص آسپرین رو قطع کن و هفته ای یه دونه آمپول

آمپول پرولوتون دپو ۲۵۰ بزن

استرس نداشته باش ایشالا همه جی خوب پیش میره منم صبح خیلی کم لکه قهوه ای رو لباس زیرم دیدم دیگه چیزی ...

عزیزم چخبر آزمایش دادین یا نه هنوز

منم امروز روز 10 انتقالمه ولی جرعت ندارم بی بی بزنم هیچ علائمی هم ندارم

عزیزم چخبر آزمایش دادین یا نه هنوز منم امروز روز 10 انتقالمه ولی جرعت ندارم بی بی بزنم هیچ علائمی هم ...

سلام ندا جان نه هنور دوشنبه قرار برم آزمایش امروز روز ۱۳ انتقال هستم

منم آنچنان علائم ندارم فقط دو روزه ترشحاتم زیاد شده مثل آب و کرمی

نوک سینه هام درد و گز گز میکنه

امشبم یکم پا درد درد استخون پام درد میکنه دیگه نمیدونم اینا علائمه یا نه

ولی من از وقتی بی بی چک زدم آروم تر شدم قبلش یکم افسرده بودم 😅

الانم استرس دارم نکنه بی بی غلط باشه و بتا منفی بشه

سلام ندا جان نه هنور دوشنبه قرار برم آزمایش امروز روز ۱۳ انتقال هستم منم آنچنان علائم ندارم فقط دو ر ...

انشالاه مثبتی عزیزم نگران نباش دوباره بی بی چک بزن ببین اگه بازم مثبت شد پس احتمال مثبت بودن زیاده

من که جرعت نمیکنم بی بی بزنم امروزم روز 11 انتقالمه هیچ علایمی خاصی ندارم به جز درد سینه اونم وقتی دست میزنم درد میکنه فشار که میدم تهش میسوزه البته اونم شنیدم عوارضه داروهاست

ترشحم که من تقریبا از اوایل داشتم از دیروزم همش احساس میکنم پریود شدم میرم با دستمال که پاک میکنم میبینم هیچی نیست فقط ترشحاته کرمی رنگه

سلام ندا جان نه هنور دوشنبه قرار برم آزمایش امروز روز ۱۳ انتقال هستم منم آنچنان علائم ندارم فقط دو ر ...

یه چیز دیگم عزیزم شما مگه 11 خرداد نگفتی که روز سومه انتقال هستین؟ با این حساب الان 15 انتقالین نه 13

انشالاه مثبتی عزیزم نگران نباش دوباره بی بی چک بزن ببین اگه بازم مثبت شد پس احتمال مثبت بودن زیادهمن ...

اتفاقا ندا جان من شنیدم اونایی که مثبت شدن درد پریودم داشتن

منم نوک سینه هام وقتی دستم میخوره درد میکنه میبینم که درد ناکه

آره من از دکترم پرسیدم ترشحات برای پروژسترونه

اتفاقا ندا جان من شنیدم اونایی که مثبت شدن درد پریودم داشتن منم نوک سینه هام وقتی دستم میخوره درد می ...

منم زیاد شنیدم اکثرا اونایی که مثبت شدن اصلا هیچ علایمی نداشتن و البته هیچی صددرصد نیست من دیدم کسایی رو که با علایم مشابه مثبت بودن و کس دیگه با همون علایم منفی