2777
2789
عنوان

آی وی اف

| مشاهده متن کامل بحث + 3474 بازدید | 150 پست
سلامگلم...عههه اهل ارومیه ایییی؟همشهریییی.پس بهتر کمکم میکنی فداتشم..من دوقلو میخواممممم و اینکههه و ...

سلام عزیزم خوبی بله اهل ارومیه هستم

والا فک کنم چند قلویی دست ما نیست چندتا جنین انتقال میدن معلوم نیست چندتاش بمونه

کل پروسه آی وی اف من چون مشکلی نداشتم و از قبل آزمایش داشتم از روز دوم سیکل حدود ۱۶ روز تقریبا طول کشید

که هم خراش دادم و دارو استفاده کردم و تخمک کشی و پنج روز بعد تخمک کشی انتقال

من تو این پروسه ها اذیت نشدم و درد نداشت حتی تزریق دارو ها اذیتم نکرد

بیشتر انتظار سخته و استرس

من آزاد بودم بیمه نداشتم ولی با بیمه خیلی بهتره تقریبا هزینه ها ۶۰ درصد کم میشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام عزیزم خوبی بله اهل ارومیه هستم والا فک کنم چند قلویی دست ما نیست چندتا جنین انتقال میدن معلوم ن ...

سلام فداتشممرسی.دستت دردنکنه گلم مرسی ک جواب دادی...تیزرو رفتی یا کجا؟بمنم بگو برم.من جاییرو نمیدونم....خیل یمیترسم از امپول و پانکچر و عمل بیهوشی.....ولی عاشق بچه هستم...ثواب داره منم راهنمایی کنی همشهری جووون

نرهای کثافط سایت بهم درخواست ندین،قبول میکنم بعد توخصوصی میر.ینم دهن خودتون و هفت جدتون ها.ازمن گفتن اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعامکنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینمواون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🤪

سلام فداتشممرسی.دستت دردنکنه گلم مرسی ک جواب دادی...تیزرو رفتی یا کجا؟بمنم بگو برم.من جاییرو نمیدونم ...

فدات عزیزم اتفاقا منم قبل آی وی اف فقط دنبال مطلب و نظر راجب دکتر تیزرو بودم

چندتا از آشنا های ما رفته بودن بعد چندین سال نازایی جواب گرفتن

منم تصمیم گرفتم برم

تا الان که من راضیم ازشون رسیدگی میکنن شمارشونو میدن مشکلی پیش اومد زنگ بزنیم

ببین من خودم خیلیییی از آمپول میترسیدم هنوزم استرس میگیرم 😅

ولی واقعا آمپول ها درد نداره پروژسترون که اصلاااا درد نداره

یکمی آمپول های قبل تخمک کشی درد داره که اونم که برای منی که خیلی ترسوام قابل تحمل بود

منم قبل تخمک کشی واقعا میترسیدم ولی بیهوش میشی چیزی متوجه نمیشی بعدشم یکم زیر شکمم تیر میکشه که با شیاف اصلا اذیت نمیشی

البته من هایپر نشدم یعنی شکمم آب نیاورد برای بعضی ها که تنبلی تخمدان دارن آب میاره اون یکم درد داره

ولی درکل عزیزم همه چی سختی های خودشو داره و بیشتر از درد استرس و انتظاره

فدات عزیزم اتفاقا منم قبل آی وی اف فقط دنبال مطلب و نظر راجب دکتر تیزرو بودم چندتا از آشنا های ما رف ...

مرسی جانیم.اول برم پیش ی دکتر زنان؟رفتم پیش جهانگیر زاده،سونو وچکاب کامل نوشت ک ببینه اوضاعمو.هنو نرفتم چکاب اینا.روز چند سیکل برم بهتره؟و بعدش ب دکترم بگم ای یو ای و ای وی اف رو،خودش میگه برو تیزرو؟

وای خدا میترسم بخدا.....امپول و بیهوشی و....جانیم تو بایه بار ای وی اف باردار شدی؟میدونی من شوهرم ازمایش اسپرم داد مشکلی نداشت همه چیش خوب بود.منم پریودام نامنظمه فقط.و اینکه مشکل اصلی ما اینکه رابطه نداریم.ینی ماهی یکی دوبار بزور..چون شوهرم ازمیل افتاده اصلا دست خودش نی.قرصم میخوره هاولی خب...

نرهای کثافط سایت بهم درخواست ندین،قبول میکنم بعد توخصوصی میر.ینم دهن خودتون و هفت جدتون ها.ازمن گفتن اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعامکنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینمواون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🤪

مرسی جانیم.اول برم پیش ی دکتر زنان؟رفتم پیش جهانگیر زاده،سونو وچکاب کامل نوشت ک ببینه اوضاعمو.هنو نر ...

خب شما همسرت رو ببر دکتر درمان بشه خودتم اول برو زنان تو ارومیه ریتا دوستی و شیرین امیر فخری هم خوبن شاید اصلا شما نیاز به آی وی اف ندارین

چند وقته اقدام کردید؟

مرسی جانیم.اول برم پیش ی دکتر زنان؟رفتم پیش جهانگیر زاده،سونو وچکاب کامل نوشت ک ببینه اوضاعمو.هنو نر ...

ایشالا که شما طبیعی صاحب یه نی نی قشنگ میشی

ولی باور کن حالا من سنمم کمه ولی اصلا ترس نداشت قبلش منم استرس داشتم ولی حالا که انجام دادم میبینم خیلی راحت بوده

بله من با اولین بار باردار شدم

خب شما همسرت رو ببر دکتر درمان بشه خودتم اول برو زنان تو ارومیه ریتا دوستی و شیرین امیر فخری هم خوبن ...

اره گلم شوهرمو بردم اورولوژی،براش قرص و سیندلافیل و فلانفلان داده ....ولی بعضیاشوبه موقع نمیخورهکلا ببخشا دلش نمیخواد ..خسته کوفته میفته رو تخت فقط.اصلا میل جنسی نداره.....میخام بیمارستان برن.چون بیمه تامین دارم.مطب هم ۵۰۰شده اخه هی بخوامبرم....فقط اونسری رفتمچکاب و سونو قبل بارداری نوشته واسم.که تحت نظرش باشم.نگف روز چند سیکلت برو.بنظرت صبر کنم پری شم بعد روز ۱۲اینا برمسونو؟

دوسه ساله اقدامیم ولی نمیشه گفت اقدام..گاهی بوده ۳ماه اقدامنداشتیم...تواین دوسه سال فوووقش ۲۰بار رابطه داشتیم...

ایشالا که شما طبیعی صاحب یه نی نی قشنگ میشی ولی باور کن حالا من سنمم کمه ولی اصلا ترس نداشت قبلش منم ...

قربونت گلم.من همش گریه میکنم...همشمیگم ۲۶سالمه پیر شدم ی بچه ندارم.حرف بقیه اذیتممیکنه واس همون عجله میکنم بیشتر بخاطر بقیه.همشمیگن زودباش ی بچه بیار😔😔😔😔۲۶زیادنیس ینی؟

قربونت گلم.من همش گریه میکنم...همشمیگم ۲۶سالمه پیر شدم ی بچه ندارم.حرف بقیه اذیتممیکنه واس همون عجله ...

عزیزم پس هم سن هستیم تقریبا نه بخدا اصلا دیر نیست من خودم میرفتم مطب دکتر تیزرو همه ۴۰ ساله ۳۰ و خورده ای بودن تازه میومدن برای بچه دار شدن

همه به من میگفتن چرا انقد زود اومدی

منم دوسال اقدام بودم حتی قبلش دکتر زنان رفتم با همسرم کلی دارو استفاده کردیم ولی نتیجه نگرفتیم

رفتیم تیزرو گفت شما پنج ساله نازایی دارید چون من جلوگیری طبیعی میکردم

عزیزم همسر منم چند سال پیش یه مشکلی براشون پیش اومد رفتیم پیش دکتر محیط مافی خیلی راضی بودیم مشکلمون حل شد دوست داشتین پیش این دکترم برید

عزیزم پس هم سن هستیم تقریبا نه بخدا اصلا دیر نیست من خودم میرفتم مطب دکتر تیزرو همه ۴۰ ساله ۳۰ و خور ...

وای جدی؟؟؟؟؟اونقد غصه میخورم هرشب تا۴صب همشگریه میکنم.کلا بهم ریختم اصلا...دوسال اول ازدواجمون همه چی عالی بود رابطه زیاد داشتیم ولی جلو گیریمیکردم..اما بعدش ک تصمیم ب بچه گرفتیمشوهرمکلا میل جنسیشو ازدست داد اصلا تمایلی نداره...محیط مافی کدوم بیمارستان میره؟یادته چ قرصایی ب شوهرت داده؟شاید از واس اینه؟اسماشو اگمیدونیبگو

وای جدی؟؟؟؟؟اونقد غصه میخورم هرشب تا۴صب همشگریه میکنم.کلا بهم ریختم اصلا...دوسال اول ازدواجمون همه چ ...

ناراحت نباش عزیزم ایشالا درمان میشن همسرتون درست میشه

والا ما سه سال پیش رفتیم مطبشون خیابان حسنی بود

یه سری دارو و آمپول دادن اسماشون یادم نمیاد اصلا ولی فک کنم آمپول تستسترون داده بودن