2789
عنوان

من و تنهایی

1005 بازدید | 12 پست

دیشب انقدر بغض کردم از تنهایی. واقعا دلم یه همدم مهربون میخواد. دوست و خانواده دارم اما خب آخه اونا که جای همدم رو پر نمیتونن بکنن هرچقدرم بهم محبت داشته باشن باز اون جنس محبت فرق میکنه.

اصلا یه چیزایی هست دلم میخواد با آدم خودم تجربه شون بکنم.

با هرکسی آشنا میشم حتی به هفته دوم نمیرسه. خیلی فورا ذات بدش رو نشون میده.

و انقدر این کلافگی و ناامیدی بهم فشار میاره که گاهی میگم خب حداقل اگه آدم بدی هم هستش کاش یه مدت توی زندگیم بمونه بعدش خود واقعیش رو نشون بده.

که باز بعدش میگم نه خداروشکر که زودتر خودشونو نشون دادن.

کلا پسرا انگار بلد نیستن چطور حتی یه مکالمه رو جلو ببرن. مثلا بهش گفتم سلام حالت چطوره؟ فقط بهم گفته مرسی. بعد از چند ساعت که دائما انلاین بود بهش گفتم چیزی شده؟ چون کم حرفی. گفت نههههه خودت چرااا جوابمو نمیدی! انلاین بودی ولی جواب پیامم رو ندادی.

انگار بیشتر اون دلخور بود!

بعد بهش گفتم خب فقط گفتی مرسی! کوتاه جواب بدی هیچی نگفتی من فکر کردم سرت شلوغه

بقیه شونم دقیقا همینجوری ان

الان مردای متاهلم همینن چه برسه مجردا

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بهترین پیشنهادی که می تونم بهت بدم اینه:

اگه مدام به این چیزا فکر کنی:

1. هم بی تابی بیشتری پیدا می کنی (در حالی که در این چیزا نمیشه عجله کرد و باید بسیار دقت کرد، پس با عجله یا هول شدن فقط کار سخت تر میشه).

2. توی زندگی نمی تونی پیشرفت کنی، و همین به تنهایی باعث میشه جذابیتت رو از دست بدی.

بله می دونم خیلی سخته، ولی کاری که الان ازمون بر میاد اینه که زندگی مون رو برای یه چیزی که معلوم نیست کی اتفاق میفته متوقف نکنیم. شما صلاحیت مادر بودن و زن زندگی بودن رو داشته باش، اینطوری کسی که واقعا مرد زندگی باشه هم متوجهت میشه.

برو کتاب های روانشناسی لازم برای داشتن روابط درست رو بخون، برو آشپزی کن و غذاهای جدید یاد بگیر. برو کوهنوردی، شنا، طبیعت گردی.

برو کلاس زبان، دوستای جدید پیدا کن، برو خانه سالمندان سر بزن، با بچه ها بازی کن، اخلاق های خوب رو یادشون بده، ...

اینطوری هم حال و هوات عوض میشه و هم آماده میشی که با کسی که واقعا صلاحیت داره آشنا بشی. و چون توی جامعه رفت آمد داری بالاخره یکی که سرش به تنش بی ارزه پیدا میشه. این رو بدون که اگه دیگران هم زود متوجه نشن هیچ چیز از زیبایی و ارزش هات کم نمی شه و حتی الان با تصورش دارم بهت افتخار می کنم (صادقانه)...

با آرزوی بهترین ها

ما انسانها به یک دلیل، در این دنیا تنهاییم. ما هرآنچه برتریمون رو به چالش بکشه، میکُشیم.

آخه کسایی که باهاشون صحبت داشتم چیز خاصی رو در من به چالش نکشیدن!! جز اینکه فهمیدم چه مرزهایی لازمه قرار بدم.

به طور کل متوجه منظورتون نشدم.

آخه کسایی که باهاشون صحبت داشتم چیز خاصی رو در من به چالش نکشیدن!! جز اینکه فهمیدم چه مرزهایی لازمه ...

منظور ، برتری های بالقوه ای که داریم ، با دستان خودمون نابود می کنیم

ya-zahra

اوه راست می گی! "رازهایی درباره زنان" رو بهشون دادم.چون "رازهایی درباره مردان"، هم داره حواسم پرت شد ...

ولی عجب حرکت جالبی زدیااا درود به تو. امیدوارم که حتما اهل مطالعه باشن

مردا خیلی توی باغ نیستن. برای همین من به شوهر خواهرام کتاب "راز هایی در مورد مردان" روانشناس استرالی ...

پرسش مهمی که هرگز بدان پاسخ داده نشده است و خود من نیز با وجود سی سال پژوهش و مطالعه برای آن پاسخی نیافته ام این است که «خواسته ی زنان چیست؟»

(زیگموند فروید)

ya-zahra