2777
2789
عنوان

سکته ی قلبی

| مشاهده متن کامل بحث + 5498 بازدید | 35 پست
خداروشکر خدا بهشون عمر بده ان شاالله 

همینطور پدر شما 

ان شالله سالیان سال سایشون بالای سرتون باشه.

حجامت خیلی خوبه.پیشنهاد میکنم غافل نشید ازش

به شدت جلوی سکته رو.میگیره

لطفا" برای مامانم که تو بستر بیماریه دعا کنید
مرسی عزیزم حدود ۶۵ سالشه یکبار سکته کرده بود چند روزم خونه افتاده بود کسی نمیدونست دیگه عمل کردو ...

ای جووونم خدا بهشون سلامتی بده یعنی چند روز از سکته شون گذشته بود دکتر نرفته بود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الهی امین ممنون خانومی چه دعایه از ته دلی تحته درمان که انژیو کردن و فنر گذاشتن و دارو مصرف میکنن

خدا خیلیییی بزرگه همه چیو بسپارین به خودش دلتون اروم میشه قرآن بخونین آب رو آتیشه

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤
ای جووونم خدا بهشون سلامتی بده یعنی چند روز از سکته شون گذشته بود دکتر نرفته بود

مرسی عزیزم

دقیق خاطرم نیست برمیگرده به ۱۰ سال پیش 

ما دور بودیم یه شهر دیگه زیاد اطلاعی ندارم

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤
خیلی از اطرافیان عمل قلبی کردن سکته کردن سالها هم زندگی کردن. پدر بزرگ من سکته کرد بیست سی سال هم ب ...

اطرافیانم ته دلمو خالی میکنن عمم گف امروز پدرت یه ادمه سکته ای ممکن هر لحظه دوباره سکته کنه ته دام خاای شد

همیشه میگم اگر دیدین کسی داره سکته قلبی میکنه،وادارش کنین سرفه کنه و نفس عمیق بکشه،،،، نگران نبا ...

مرسی گلم ان شاالله

همینطور خانواده ی شمارو ان شاالله خدا حفظ کنه