2777
2789
عنوان

سکته ی قلبی

5495 بازدید | 35 پست

پدرم سه ماه پیش سکته ی قلبی کرده

انژیو گرافی انجام داد و دوتا فنر داخله قلبش گذاشتن ولی تو شوکه سکته ی پدرم هستم استرس دارم که نکنه چیزی شه خدای نکرده کسی اطرافیانش کسی سکته ‌کرده باشه و الان سالیان سال گذشته باشه و حالش خوب باشه البته میدونم عمر دسته خداونده هرچی که بشه خواست خداست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزيزم ان شا ع الله سايه پدرت بالا سرت باشه 

من پدرم كنسر لنف داره 

ذره ذره داره اب ميشه 

هر شب گريه ميكنم 

خودش خيلي روحيش خوبه

من ازش دورم 

دلم داره أتيش ميگيره 

ن شب دارم ن روز 

بله دایی من سالهاست فنر داره قلبش

ان شاالله سایشون مستدام باشه

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

سلام عزیزم ان شاالله سایه ش بالا سرتون سالیان دراز

بله عمو خودم چند بار سکته کرد و عمل قلب باز الانم ساعت داره ولی ماشاالله سرحال ...نگران نباش عمر دست خدا فقط براش دعا کن

ﺭﺍﺯ ﺁﺭﺍﻣﺶ، ﺩﺭ ﺭﻫﺎ ﮐﺮﺩﻥ ﺫﻫﻦ ﺍﺯ ﻧﮕﺮﺍﻧﯽ ﻫﺎ و توکل و شکرگزاری از خداوند است💚

همیشه میگم اگر دیدین کسی داره سکته قلبی میکنه،وادارش کنین سرفه کنه و نفس عمیق بکشه،،،،

نگران نباش عزیزم،عمر اولا دست خداست،دوما بابا اگر رژیم رو رعایت کنن هیچی نمیششششه،خدا حفظ کنه برات

💝خدایا پسرم تمام زندگیه منه،برام حفظش کن💝
عزيزم ان شا ع الله سايه پدرت بالا سرت باشه  من پدرم كنسر لنف داره  ذره ذره داره اب ميشه& ...

خدا شفا ان شاالله به حق این شب عزیز شب ولادت امام حسن مجتبی علیه السلام

تحت درمانن؟؟؟

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤
داییتون چندبار سکته کرده چندسالشون  انشاالله خدا بهشون سلامتی بده

مرسی عزیزم

حدود ۶۵ سالشه

یکبار سکته کرده بود چند روزم خونه افتاده بود کسی نمیدونست

دیگه عمل کردو الان خوبه براش زن هم گرفتن که تنها نباشه خانوم اولش مرحوم شده بود ۶ تا بچه داره ولی بهش نمیرسیدن

خدا شفا ان شاالله به حق این شب عزیز شب ولادت امام حسن مجتبی علیه السلام تحت درمانن؟؟؟

الهی امین ممنون خانومی چه دعایه از ته دلی تحته درمان که انژیو کردن و فنر گذاشتن و دارو مصرف میکنن