2777
2789
عنوان

سرکار پنیک شدم

527 بازدید | 15 پست

خیلی خیلی شدید جوری که دکتر داروخونه بغل اومد آرامبخش زد

همه همکازا یجوری بودند

یکی میگف خودت بدتر میکنی خودت و چیزی نییت

یکی میگف مریضی داری؟آخیی

خیلی اعصابم بهم ریخته

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

برای منم پیش اومده

چرا برات مهمه ول کن دست خودت نبوده که

من که اصلا برام مهم نبود اون لحظه فقط حال خودم برام مهم بود

در صلح باش؛ با خدا، با خودت، با دیگران، با حیوانات، با طبیعت، با هر چیزی...❤ صالح باش، دوستِ من👩🏻‍🦰☕🌱

سلام عزیزم چی شده

مشاور هستم دوست داشتی درخواست بده بیا خصوصی

اضطراب و افسردگی ، مشاوره و راهنمایی تحصیلی و خانوادگی و جنسی و....هدفم خدمت رسانی به شما دختران و مادران و زنان سرزمینم هستش تا جایی که بتونم سنگ صبور شما هستم و حرف هایی شما را می شنوم و راه حل آن را با کمک خود شما پیدا می کنیم و تا بتوانی تصمیم گیری نهایی انجام بدی سوالات حقوقی را از من بپرسید مشکلات سخت افزاری و نرم افزاری کامپیوتر را از من بپرسیدنذر خدمت رسانی برای سلامتی تک تک شما زنان ایرانی و سراسر جهان

عزیزم آنقدر استرس و تنش توی خودت نگه داشتی که بدنت ترجیح داده دیگه مقاومت نکنه الان اینکه دیگران چه فکری کردن اصلا مهم نیست فقط با خودت مهربونتر باش قشنگم

در حال پیدا کردن تیکه های خودمم

وقتی پنیک میشی فقط ی چیز رو یاد خودت بیار، اولا ک سعی نکن کنترلش کنی چون بدتر میشه، دوما ک مهم ترین کمک ب خودت هست اینه ک سریعا یادت بیار ک فقط پنیک شدی و چیزیت نیس و همش روحیه....اینجوری خیلی کمکت میکنه سریع تر ریلکس شی ،چون توی اون لحظات ادم حس میکنه الان میمیره و این هی بدترش میکنه ولی وقتی یادت میاری کدفعات قبلی هم شدید بود و تموم شد ،یهو اروم میشی.....مغز ادم توی اون حالت میره روی تصور بدترین سناریو......حقم داری ادم مغزش میره روی اهمیت دادن ب حرف دیگران ک الان نظرشون در مورد من چی بوده، و این از عوارض پنیکه، پس همین رو هم ب خودت نگیر و بهش فک نکن، بدون ک کلا پنیک باعث میشه این اهمیت دادنا ب رفتار دیگران بولد بشه واسمون و بدتر بخواییم خودمون رو کنترل کنیم ک دوباره این رفتارارو نبینیم ازشون و همین پنیک مجدد میاره

خب حق نمیدی بهشون؟من یکیو ببینم پنیک کرده خودمم پنیک میزنم

بعد کسی ببینه تو پنیک شدی از پنیک شدن یه نفر دیگه بهش حق نمیدی پنیک بشه؟

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

مهم نباشه این اتفاق ممکن بود هرجایی بیوفته اتفاقه و دست خودت نیست اونا درکشو ندارن

امیدوارم همیشه تندرست باشی و حال خوب داشته باشی 🤍

نگاه مردم و حرفاشون ذره ای اهمیت نداشته باشه چون جای تو زندگی نکردن

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه