2777
2789
اتفاقا حتما بگردین هر چند وقت یه بار  چون دقیقا همین خواهرم  عید امسال اومد جای تختشو عوض ...

از نزدیکانتونه که اومده پشت تخت جادو انداخته.چشم دیدن زندگیشو نداره.برا خووارشوهرمن،مادرشوهرش براش جادو کرده بود

یکیم توگلدون گلی که هدیه میارن جادو گذاشته بود و برده بود

بیشتر جادو رو توقبرستون چال می کنن.برا همین میگن خیلی لابلای قبرا تاب نخورید اگه کسی از کنار قبری ک ...

واااای وااای نگو که داغ دلم تازه میشه 

موقع تشیع بابا بزرگم. حالم بد بود سنیم نداشتم  ۱۲ سالم اینا بود  داشتم بالا سر قبرش گریه میکردم یه زنه که نمیشناسمش اومد ۵ تا سنگ بهم داد گفت اینا برای راحتی شب اول قدره  بنداز تو قبر  خیلیم تاکید داشت حتما هر پنج تا رو بندازم منم خلللللل. برداشتم انداختم 

بعدش از مامانم پرسیدم اون دعا هه که به سنگ میخونن چیه ؟ چه خاصیتی داره مامانم گفت همچین دعایی نداریم 

جریانو که تعریف کردم. تازه خودم دوزاریم افتاد که چه غلطی کردم  نمیدونم برا کدوم بدبختی جادو جمبل نوشته بود  انقدر سر این موضوع عذاب وجدان دارم که خدا میدونه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اتفاقا حتما بگردین هر چند وقت یه بار  چون دقیقا همین خواهرم  عید امسال اومد جای تختشو عوض ...

وای فکر کردن بهش اعصاب ادمو خورد میکنه من خیلی از دعا میترسم!حتی یکی از فامیل نزدیکم بختموبسته بود از زبونش پرید برای  یکی تعریف کرد !اونم اومد به مامانم گف

دخترم یعنی دنیام همسرم یعنی زندگیم
واااای وااای نگو که داغ دلم تازه میشه  موقع تشیع بابا بزرگم. حالم بد بود سنیم نداشتم   ...

نه بابا اون درسته, بهش سوره ملک میخونن که متوفی عذاب قبر نگیره

الهی و ربّی من لی غیرک 💞 خدایا آخه من غیر تو کیو دارم💞

همیشه فکر میکردم هیچ کس انقدر بیکار نیست که پاشه بره وقتشو هزینشو بده که یه نفر دیگه رو جدارو کته ام ...

منم همینطور 

فکر میکردم با کسی کار نداشته باشی قطع رابطع باشی باهمه کسی بهت کار نداره 

ولی متاسفانه انقد بخیل و حسود زیاد شده ک ....

خدا خودش کمک کنه از شر این ادما برای همیشه خلاص شیمو دعاشون ی خودشون برگرده

یه اصل روانشناسی هست که میگه خودمون هر طور هستیم، نیت دیگرانو همونطور میبینیم
همیشه فکر میکردم هیچ کس انقدر بیکار نیست که پاشه بره وقتشو هزینشو بده که یه نفر دیگه رو جدارو کته ام ...

به خاطر حسادت قابیل هابیل رو کشت !! کسی پول نداشته باشه و حسود باشه پول قرض میکنه و میره سراغ این کارا این جماعت نه خیری از دنیا میبینن نه اخرت خودشون دچار غضب الهی میشن  هر چند شخص سحر شده هم خیلی اسیب میبینه   و جدایی کاملا ممکنه متاسفانه 

خیلی از مریضیا و جدا شدنا ....به خاطر چشم زخم و جادو هست مردم چشم ندارن خوشبختی دیگرانو ببینن

چشم زخم بیشتر از سمت افرادی با استعداد خاص هست که به خاطر انرژی ساطع شده از چشم و دلشون هست   ولی جادو به خاطر مراجعه اشنایان بخیل به رمال و جادوگر هست یه دعانویس رحمانی هیچ وقت کار شر نمیکنه پس اسم این اشخاص رو نباید دعانویس گذاشت

عالیه من یکی پیدا کردم با هزینه کم 

بین سی تومن تا پنجاه تومن میگیرن 

کارش تضمینی و عالیه

فقط برای خیر ،کار شر نمیکنن

۰۹۱۵۷۰۱۳۴۷۴

کارگشایی ،رزق و روزی،سرکتاب؛باطل کردن طلسم؛بخت گشایی

هر چی که خیر باشه فقط

@muzic_fun_show در روبیکا