2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم

370 بازدید | 23 پست

کات کردم دیروز

یه حرفایی بهم زد اصلا باورم نمیشه مغزم هی مرورشون میکنه

فقط به خودم لعنت میفرستم

درخواست قبول نمیکنم کاری داشتین تاپیکم بگین، استارتر تاپیک نیستین ریپلای نکنین روم

بیخیال فکرتو درگیر کسی نکن

الان همچیو پاک کردم همه چت و اینارو

دیگه خودش نخواست

به قولش رابطه که زوری نمیشه

درخواست قبول نمیکنم کاری داشتین تاپیکم بگین، استارتر تاپیک نیستین ریپلای نکنین روم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تو، زندگی شکست زیاده و بعضی شکستا عین پیروزیه چرا چون ذات و روی اصلی اون ادم رو دیدی و خداروشکرکن ادامه بیشتری باهاش نداشتی

حتی بهش فکرم نکن خودتو انقد مشغول خودت و رشدت کن ک یادت بره ی زمانی این ادم وجود داشته

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

ببین ارزش نداره ، خودت بشین فکر کن برو جلو آینه خودتو نگاه کن ...ببین ارزشت چقدره و اون چقدر احمق بوده که تورو از دست داده ، خودتو بخاطر حرف کسی که حتی هیچیت نیست بهم نریز...این نشد یکی دیگه میشه... میلیاردها آدم وجود داره که خوبم بینشون ایییی بگی نگی پیدا میشه غصه نخور خواهر حرفاشو به اون جایی که باید دایورت کن❤️🫂

خب حالا چی گفت

گفت من دیگه این رابطرو نمیخوام

من ادم رابطه نیستم دوست و رفیق خواستی هستم

گفت اونموقع که احتیاجت داشتم نبودی الانم نمیخواد باشی

با فکر کردن به هر حیوانی ذهن خود خود را باغ وحش نکنیم ✅

نمیدونم حرفاش تو ذهنمه

دیگه همچیو پاک کردم

چت و شمارشو

ببین ارزش نداره ، خودت بشین فکر کن برو جلو آینه خودتو نگاه کن ...ببین ارزشت چقدره و اون چقدر احمق بو ...

فداتشم من ممنون عزیزم

گفت من دیگه این رابطرو نمیخوام من ادم رابطه نیستم دوست و رفیق خواستی هستم گفت اونموقع که احتیاجت داش ...

همون بهتر کات کردی

طبیعی است که آغازها زیبا باشند:زیرا منطقی نیست کسی نزدت بیاید و بگوید: سلام،من آدم پستی هستم...!

تو، زندگی شکست زیاده و بعضی شکستا عین پیروزیه چرا چون ذات و روی اصلی اون ادم رو دیدی و خداروشکرکن اد ...

نمیدونم جدی یهو همچی بهم ریخت