2821
2789
عنوان

مشکل با جاری

321 بازدید | 12 پست

متاهلای با تجربه کمک.جاری من تازه اومده و هنوز عقد نیستن در حال آشنایی هستن ک بعد یماه سالگرد پدرشوهرم تموم شد عقد بشن.ولی توی آشنایی خونه مادرشوهرم میاد و میره شب میمونه ولی پیش پسره نمیخوابه.حالا ب این چیزا کار ندارم.این جاری نیومده داره برا من رییس بازی درمیاره.پشت سرم بدگویی میکنه و حالت اخم و قهر با من داره در حالیکه من کاریش ندارم.خودشو برا مادرشوهر اینا خودشیرین بازی درمیاره

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

همه جاریا بخصوص بزرگا ادا درمیارن

نههه بخدا🥲من قراره عروس اول خاتوادشون بشم، میشم جاری بزرگه دلم میخاد مث خواهر باشم برا جاریام

بیشرف تر از مردی که برام درخاست بده نیست!

عزیزم جاریه دیگه. چ توقعی داری واقعا

سعی کن کمتر بری بیای که رو اعصابت نباشه. چون اون اولا رفتار همه شون رو مخه.

نگران نباش چند ماه دیگه خود واقعیشو می شناسن. حتی اگه جلوی تو چیزی نگن

اگه یه عاشقانه آرام و نجیب خواستید، خوشحال میشم تاپیک رمانم رو بخونین. قصه ی عشقی که نبض داشت.. Busca en ti mismo todo lo que eres

بگو بزار جای پات محکم بشه بعد روی واقعیتو نشون بده شیطان بزرگ

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
به درک محلش نذار بذار بسوزه

آخه میدونی چیه.مادرشوهرم توی روستاشون زمین برنج دارن اگ آخرهفته ها بریم کمک ب ما هم برنج کمی میدن نریم نمیدن.منم مجبورم آخرهفته ها این جاری رو تحمل کنم.تازه مادرشوهرم این برادرشوهرمو بیشتر دوسداره ینی شوهر همین جاری رو.مادرشوهرم اینقدر بی وجدان میخواد پنهانی زمین ارثی بفروشه برا ازدواج اینا خرج کنه تازه برا ازدواج ما خرج نکردن اصلا.در حالیکه این ازدواج دوم برادرشوهرم حساب میشه برا ازدواج اولش براش عروسیم گرفته بودن با کلی طلا

عزیزم جاریه دیگه. چ توقعی داری واقعاسعی کن کمتر بری بیای که رو اعصابت نباشه. چون اون اولا رفتار همه ...

مادرشوهرم چون این برادرشوهرمو دوسداره برا زنشم احترام میزاره انگار نه انگار پست سر من داره بدگویی میکنه درحالیکه عروس قدیمی ترم

مادرشوهرم چون این برادرشوهرمو دوسداره برا زنشم احترام میزاره انگار نه انگار پست سر من داره بدگویی می ...

ببین کلا این رفتارای رو مخ وقتی جاری جدید میاد هست. هیچ کاریش هم نمیشه کرد. دیر به دیر برو تا اونا هم ذات عروس جدیدشون کم کم دستشون بیاد

اگه یه عاشقانه آرام و نجیب خواستید، خوشحال میشم تاپیک رمانم رو بخونین. قصه ی عشقی که نبض داشت.. Busca en ti mismo todo lo que eres

منم دوتا جاری داشتم . مدام این دوتا در حال رقابت برای خودشیرینی با خانواده شوهر بودن . من بی تفاوت.. الان که جدا شدم میگم روابط جاری بازی چقد سم بوده

نانوا هم جوش شیرین می زند  بیچاره فرهاد
آخه میدونی چیه.مادرشوهرم توی روستاشون زمین برنج دارن اگ آخرهفته ها بریم کمک ب ما هم برنج کمی میدن نر ...

درکت میکنم آدم زورش میاد

اما چیکار. میشه کرد؟ نه میشه مادر شوهرتو تغییر بدی که خرج نکنه برا عروسه نه جلوی جاریتو بگیری که نیاد سرزمین یا حتی تو روستا نبینیش

بهتره صبرتو ببری بالا و به هیچ کدومشون ارزش و اهمیت ندی

ببین دختره به چه خفت و خواری افتاده اومده با این شرایط برادر شوهرت زنش شده و مادرشوهره میخواد پای دختررو تو زندگی محکم کنه چون اگه برادرشوهرت زن داری بلد بود زن قبلیشو نگه میداشت

خداروشکر اینقدر از لحاظ عزت نفس قوی و مستقل هستی که هیچ کدوم از این چیزا ناراحتت نکنه 😉😉❤️

بسپار به خدا که زمین گرده. خدا نتیجه اعمال آدمارو سرراهشون میذاره

متاهل و متعهد.عشقم همسرم ❤️❤️❤️ درخواست نده بی همه چیز 😒

منم دوتا جاری داشتم . مدام این دوتا در حال رقابت برای خودشیرینی با خانواده شوهر بودن . من بی تفاوت.. ...

از همسرت جدا شدی؟؟منم اهل خودشیرینی نیستم ولی اون خودشیرینی میکنه و مادرشوهرمم چون اون برادرشوهرمو دوسداره ب زنشم احترام میزاره و ب حرفش گوش میده.خیلی اذیت میشم

از همسرت جدا شدی؟؟منم اهل خودشیرینی نیستم ولی اون خودشیرینی میکنه و مادرشوهرمم چون اون برادرشوهرمو د ...

اره جدا شدیم

ببین فقط بیخیال باش

باور کن اینکه اونا چ رفتاری میکنن و چی فکر میکنن اصلا مهم نیست

نانوا هم جوش شیرین می زند  بیچاره فرهاد