2821
2789
عنوان

جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 983 بازدید | 57 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تک دختر خانوادم و همه چششون به دست ماسوضع بابام و همسرم خوبه و همسرم دارنده اسچرا باید اسنوا بگیر ...

تو فکر میکنی داره ولی ندارن

دیگه اگر داشت میخرید

عذرمیخوام نمیرفت قسطی بگیره که روش سود بیاد

تک دختر بودن هم مزیت خاصی نیست الان خانواده ها کم جمعیت نود درصد جامعه تک دختر یا تک فرزندن

درخواست دوستی هیچ نری پذیرفته نمیشه. کسیکه تو سایت بانوان عضو میشه و به خانمها درخواست دوستی میده پشم شوهر ما هم نیست

مگه باید همه رو یه برند گرفت؟🤔

الان همین بوشو فیلیپس هم چینیه فک کردی اصله همه مونتاژ چینه منتهی درجه ۱ ۲ داره حالا اسنوا من شنیدم زیاد جالب نیست حداقل یخچال دوو بردار

چه وضعشه یه چندماه نبودم سریع کاربریمو لغو کردن😒😒😒  (آقایون درخواست دوستی ندید من اعصاب ندارم یچی میگم بهتون) کاربرسال ۹۷ هستم که الکی الکی ترکیدم😒

برند بدی نیست دوو هم خوبه شرایط قسطی هم دارهخرده ریز ها رو هم تفال و فیلیپس بردار خوبن

متعقدم باید جنس خوب بگیری که فردا پس فردا خراب نشه من الان همچیمو اسنوا بگیرم فردا خراب شه اول زندگیم فقط باید بفکر تعمیر وسایل خونم باشم

ببین برخلاف بقیه من میگم اگر واااقعا دارن پدر و همسرت یک بار برای همیشه همه چیز رو آنچنانی بگیر تیکه هایی که پای داماد گذاشتی همه لاکچری از باباتم خارجی بگیر چون همه چیز روز به روز گرون تر میشه اینا برات میمونه دو سال پیش یخچال x39 الجی بود ١٨٠ میلیون الان ٧۵٠ میلیون بابات میتونه بده ؟؟بسم الله
لباسشویی ظرفشویی الجی الان هر کدوم رنج ١۵٠ میلیون
واقعا داشته باشه هم اینجوری خیلی سنگین میشه ولی اگر وضعش توپه توهم جهیزیه خیلی خوب ببر با خودت
اگر صرفا دستتون به دهنتون میرسه فشار نیار

من تک دختر خانوادم و همه چششون به دست ماسوضع بابام و همسرم خوبه و همسرم دارنده اسچرا باید اسنوا بگیر ...

خب الان کی گفته اسنوا بخر قسطی🥸🥸

شما اونو ول کن یه غلطی کرد

وقتی پولشو داری از چندتا فروشنده بپرس گرون ترین برندتون چیه من چون تک دخترم لطفا بهم بگین 🙃

اگه میخوای هیچوقت صدای شکستن قلبتو نشنوی، هیچوقت به به  کسی  اعتماد صد درصد نکن، همه چیز از همه کس برمیاد آدما عوض میشن...😪🌹
ما وضع مالی متوسط داریم ولی چون تو چشمیم الکی بهمون میگن پولدارمن تک دختر بابامم اگه قرار باشه بابام ...

والا اسنوا برند خوبیه. اون زمان که سامسونگ و ال جی میخریدن چون اصلش بود. الان هرکی بخره میفهمن جنس فیک خریده بدتره که

و خدایی که در این نزدیکیست 
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز