2821
2789
عنوان

جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1339 بازدید | 57 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من سال ۹۶ سامسونگ خریدم الان فک کنم مارک ایرانی بهتر باشه چون همش محصولات چینه که روش مارک زدن

روزیکه تو به دنیا آمده بودی عریان، جمعی به تو خندان و تو بودی گریان، کاری بکن ای دوست که وقت رفتن، جمعی به تو گریان تو باشی خندان
خدا شفات بدهشما اگه داشتی که هرکدومو برند مختلف نمیگرفتی همه رو برند میگرفتی

اومدم راهنمایی کنم جوابتو دیدم فهمیدم مشکل اساسی داری

منم تک دخترم وضعمونم خوبه از هرچی یه مارکی گرفتم

بیچاره اونی که قراره باهات زندگی کنه

❌️نر های هول سایت درخواست ندن❌️

والا ما بهترینشو میگیریم، بخاطر پز دادن نمیگم چون اگه برم یه چیز اشغال با نصف قیمت اون چیز خوب بگیرم خب خراب میشه و حالا بیا درستش کن یا برو جدیدشو بگیر

من خیلی جهیزیه ام چیز میز نداشت چون خونه همسرم همه چیز داشت

یخچال الجی و ماشین ظرفشویی بوش

خورده ریزارم بعد ازدواج رفتم خریدم مثل گوشکوب برقی و مخلوط کن

نر های هول که به مادرخودتونم رحم نمیکنید درخواست ندین چون با چیز خوبی مواجه نمیشین♥️🦃

چ ربطی داره

منم تک دخترم

اما یخچال و لباسشویی رو اسنوا گرفتم هنوز عروسی نگرفتم

به این دلیل اسنوا گرفتم چون؛ایرانیه و قطعاتش آسون پیدا میشه برندایی مثل الجی و سامسونگ فقط جلدشونه موتورشون معلوم نیست چه اشغالیه

مشکل مالی هم نداشتیم اما من اسنوا گرفتم و خیلی هم قدردانم😐🙏

جغرافیای کوچک من بازوان توست🤵👰انشالله قراره که۱۴۰۳/۳/۳بهم برسیم😍میشه برا برا حاجت هردوتامون یه صلوات بفرستین؟!💖از اون بچه خرخونای کلاسم که ته کلاس داد میزدن خانوممم امروز امتحان داریم😂🤍عاشق آشپزی و شیرینی پزیم اگه سوالی در این باره داشتی در خدمتم دوست قشنگم🌱چن ساله که زبان میخونم در این باره هم درخدمتم😂🌺کاربر قدیمی سایتم ولی بی دلیل نی نی سایت منو تعلیق کرد🥺اسم قبلیمم چای آلبالویی بود🍰☕راستی عاشق شعرای علیرضا بدیع هستم برا همین سرخط امضام یه بیت از شعرای ایشونه🤭عاشق این شعرشم🥺🤍🌱آورده است چشم سیاهت یقین به منهم آفرین به چشم تـو هم آفرین به من من ناگزیر سوختنم  چون که زل زده ستخورشید تیــــز چشم تـو با ذره بین به منای قبله گـــاه نـــــاز !  نمـــــازت دراز باد !سجاده ات شدم که بسایی جبین به منبـــــر سینه ام گذار سرت را کــــه حس کنم نازل شده ست سوره ای از کفر و دین به منیاران راستین مرا می دهد نشـــاناین مارهای سرزده از آستین به منتا دست من به حلقه ی زلفت مزین استانگار داده است سلیمان نگیـــن بــــه منمحدوده ی قلمرو من چیـــــن  زلف توست از عرش تا به فرش رسیده ست این به من جغـــرافیــــای کوچک من بازوان تــــوست ای کاش تنگ تر شود این سرزمین به من ...علیرضا بدیع

من مارک وسایل هام ال جی و گرند و نیولند بود اکثرا

خدایا مواظب پدرم باش و یک لحظه چشمت از روی پدرم برندار🤍⚡همسرم تمام وجودمه ـــــــ دلم پر میکشید یک بار آقا رو از نزدیک ببینم😭😭😭لبخند شیرینش رو ببینم و بهش بگم چقدر بهش وفادارم😭🖤

یعنی چی تک دختری انتظار داری؟😐 خب قسطی اسنوا عالیه که. چرا بهت برخورده

ما وضع مالی متوسط داریم ولی چون تو چشمیم الکی بهمون میگن پولدار

من تک دختر بابامم اگه قرار باشه بابام واسم هزینه نکنه پس این پول کجا قراره به درد بخوره اگه قرار باشه همچی زندگیمو قسطی اسنوا بردارم

اخه وضع شوهرمم خوبه

2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز