2821
2789
عنوان

سلام😅😅

| مشاهده متن کامل بحث + 405 بازدید | 33 پست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

چند سالشه فرشته شما عشق اولته؟

از ۱۱سال پیش بهش علاقه داشتم

اولین دختری هست که از بچگی بهش علاقه مند شدم خیلی دوسش داشتم

جز اون با هیچ دختری حرف نزدم

این ملکه قلب من ۲۳سالشه

همه چیزم یه نفره

خوشبحالش واقعاا

ممنون🥹🥹

کلا من قصد داشتم ترک تحصیل کنم بعد از دیدن ایشون تقریبا توی ۱۳سالگی برای آینده با ایشون درسم رو ادامه دادم چون میدونستم بدون مدرک دختر بهم نمیدم

بعدشم رفتم حسابداری و توی یکی از بانک های سپه مشغول کارم

همه چیزم یه نفره

دوتاتون.اول مردا

به جون عزیز ترین کسم که اونه نه من ۱۱سال سختی نکشیدم که ولش کنم نفسم به نفسش بنده من اشتباه میکنم ولش کنم من از کل دنیا خسته بشم از اون خسته نمیشم

همه چیزم یه نفره

گفتم جاش روی چشمام ولی چرا از نی نی سایت برم؟؟🤨🤨🧐🧐

پارتنرتون کم کم حساس میشه و اینجام محیط زنونست ..والا از صبح تاحالا ۴نفر درخواست دوستی دادند..نمیگم شما جزء اون دسته اید ..ولی محیط اینجا مناسب کسی که پارتنرداره نیست ..شرمنده داداش من نظرمو گفتم ..ببخشید نظر دادم😊😊😊

گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود💓گاهی نمیشودکه نمیشود که نمیشود💓گاهی هزاردوره دعا بی اجابت است💓گاهی نگفته قرعه به نام تومیشود💓گاهی گدای گدایی وبخت باتویارنیست💓گاهی تمام شهرگدای تومیشود💓کاری ندارم کجایی وچه میکنی💓بی عشق سرمکن که دلت پیر میشود💓برای خوشبختی دخترم دعاکنید 💓دخترم بهترین اتفاق زندگیم💓🇮🇷ایرانم🇮🇷آقایون محترم لطف بفرمایید به بنده درخواست دوستی ندید وگرنه اسمتون را به عنوان مزاحم به نی نی یار اطلاع میدم ...باتشکر

پارتنرتون کم کم حساس میشه و اینجام محیط زنونست ..والا از صبح تاحالا ۴نفر درخواست دوستی دادند..نمیگم ...

نه خیلی هم خوشحال شدم حالا که بیشتر فکر میکنم درست میگید شاید ناراحت بشه

اره باید کمتر بیام یا کلا نیام

همه چیزم یه نفره

اولشه. داغی

نه مامان من از بچگی میگفت آدم باید غلام حلقه به گوش خانومش باشه روی حرف اون حرف نزنه و نزاره سختی بکشه منم به حرف های مادرم عمل میکنم

به من بد بخت از بچگی کار خونه یاد داده گفته تو خونه خودت بکن

من تقریبا حتی بلدم آبگوشت درست کنم حالا یکی از غذا هاست که بلدم

همه چیزم یه نفره

2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز