2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

درود ...

اول اینکه خدا بهت صبر و توان بده چون منم درگیرم و تا کسی درگیر نباشه نمیفهمه چقدر سخته ...

اگر خیلی شدید باشه نیاز به دارو دارین ولی قبل از مصرف دارو این راه حل رو استفاده کن به من خیلی خیلی کمک کرد

اما اگر جواب گرفتی واسم دعا کن

راه حلی که به من جواب داد روتین و نظمه سالمه

من الان تقریبا هر ساعت روزم میدونم قراره چکار کنم و همین فشار ذهنمو کم میکنه و خیلی موثره

حتما حتما حتما توی برنامه زندگیت باید ورزش باشه من روزهای زوج میرم باشگاه روزهای فرد پیاده روی

ماه های اول تاثیر نداشت ولی الان میبینم که ورزش نکردن چقدر وسواسم رو تشدید میکنه

ساعت خواب و بیداریت رو مشخص کن حتما در طول روز زمان برای مطالعه هرچیزی که دوست داری بگذار

من اینستا رو یک ساله پاک کردم و خیلی بهتر شدم به شدت اطلاعات زیاد و کوتاه وسواسمو تشدید میکرد

تا جایی که میتونم قند مصنوعی و سوسیس کالباس نمیخورم و خیلی کمکم کرده

یک کاغذ بردار و یک برنامه واسه روزهات بنویس و سعی کن تا شب انجام بدی خیلی ذهنت رو آروم میکنه

منم به همین درد دچارم بد ترین سناریو ها میاد تو ذهنم وولم نمی کنهههه

چند سالته الان ؟؟ من هنوز ۲۰ سالمه انقد درگیرم بخدا حس میکنم از سردی معده هست وقتایی که معدم بهم میریزه شدید میشه واییی

درود ...اول اینکه خدا بهت صبر و توان بده چون منم درگیرم و تا کسی درگیر نباشه نمیفهمه چقدر سخته ...اگ ...

خدا هیرت بده عزیزم حتما انجام میدم فقط من حوصله باشگاه ندارم ولی پیاده روی یکم انجام میدم چه ورزش های تو خونه برم ؟؟

سعی میکنم این چیزارو نخورم

حتما از فردا ی کاغذ برمیدارم مینویسم ببینم چجوری میشه