2821
2789
عنوان

ازدواج

139 بازدید | 8 پست

سلام دوستان

توروخدا بهم راهکار بدید...

من یه خاستگار دارم ک پارتنرمه

بعد از مدت ها تونسته و میخواد بیاد خاستگاری(بین قراز اولمون ک بیرون بود و این قرار خیلی فاصله افتاد به دلایلی)

حالا مامانم گیر داده ک ب دردهم نمیخوریم و همش در حال توهین ب پسریه ک دوستش دارم...ب همه چیش توهین میکنه

خیلی حالمو بد کرده

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم چه مشکلی داره این آقا که مامانتون قبولش ندارند ...حتما یه چیزی هست حالت بدبشه بهترازاینه که گلم بدبخت بشی

گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود💓گاهی نمیشودکه نمیشود که نمیشود💓گاهی هزاردوره دعا بی اجابت است💓گاهی نگفته قرعه به نام تومیشود💓گاهی گدای گدایی وبخت باتویارنیست💓گاهی تمام شهرگدای تومیشود💓کاری ندارم کجایی وچه میکنی💓بی عشق سرمکن که دلت پیر میشود💓برای خوشبختی دخترم دعاکنید 💓دخترم بهترین اتفاق زندگیم💓🇮🇷ایرانم🇮🇷آقایون محترم لطف بفرمایید به بنده درخواست دوستی ندید وگرنه اسمتون را به عنوان مزاحم به نی نی یار اطلاع میدم ...باتشکر

مامان منم اینجوری بود تا میفهمید از کسی خوشم اومده یا میخاد بیاد خاستگاری شروع میکرد ب ری.دن ب طرف که اینجوریه اونجوریه من عمرا تورو ب این بدم

ولی من متوجه شدم ک مشکل اصلی اینع که مامانم از تنها شدن میترسه و ب من وابستس(بنا به دلایلی که توضیحش زیاده)شما ببین مشکل اصلی چیه کلا با ازدواجت مشکل داره یا اون شخص اگه با اون شخص ک خب ببین دلیلش چیه شاید دلیلش منطقی بود و از ی بدبختی بزرگ نجاتت داد بعضی وقتا عشق ادمو کور میکنه..

اقایون درخواست ندید.مگه کوری؟ میگم مرد درخاست نده

یکم کامل تر توضیح بده بفهمم داستان چیه

اما عزیزم منم با دوست پسرم ازدواج کردم تازه نه قرار اول دوم بعد ۶ سال دوستی اما بهت بگم تو این ۶ سال خیلی رفتار هاشو ندیدم اصلا و بعد اینکه رفتیم زیر یک سقف متوجه اخلاقای بدش شدم خیلی خیلی دقت کن با دوتا دیت آدم ازدواج نمیکنه

الان من همسرم هرکی میبینه میگه خوشبحالت با کسی که عاشقشی ازدواج کردی هم پولداره هم خوشتیپ هم به شدت دست و دلباز فقط یک عیب بزرگ داره که بعد ازدواج خودشو نشون داد همسر من مشکل بی اعتمادی داره و با این که تمام سعی خودشو میکنه اما بازم یک جاهای یک حرف یا کاری میکنه که دلم میشکنه

کلی گفتم حواست و جمع کن من بعد ۶ سال دوستی و ۸ سال زندگی مشترک تازه تازه تونستم اخلاق بدشو از سرش بندازم پس حواستوجمع کن با دوتا دیت نرو زن کسی نشو عزیزم خوب بشناسش

عزیزم چه مشکلی داره این آقا که مامانتون قبولش ندارند ...حتما یه چیزی هست حالت بدبشه بهترازاینه که گل ...

قراربوده بیان

به خاطر مشکلاتی که داشتن چند روز عقب افتاده