منو داداشه سگم الان بخاطر کنترل تلویزیون دعوامون شد بابام به من گفت اشکال نداره حالا اینبار کنترل بهش بده آخه هر بار من میخام فیلم ببینم این توله سگ میاد سراغم نمیزاره فیلم ببینم حالا الان که بابام گفت بهش بده این توله سگ خودش اومد به زور کنترل ازم گرفت منم بهش گفتم وحشی چیکار میکنی به دفعه دیدم دستمو با ناخوناش گرفت،،،،، با ناخوناش یعنی کشید رو دستم مثله یه خط الان دستم داره خون میاد منم اون لحظه پا شدم رفتم موهاشو کشیدم بعد یکی با دستم محکم زدم تو سرش
دیروز هم همینکارو کرد داره اعصابم میریزه بهم الان زخمم بازه خیلی بد جوره حالا شما به من بگین جا من بودین با این حیوون چکار میکردین والا دیگه از دستش خسته شدم یه قد فقت دراز کرده توله
همچین خواهر برادری تو فامیل داشتیم وسط دعوا پدر میاد یدونه میخوابونه تو گوش پسرش با صحبت های تلخم دخترشو میشونه سرجاش از اون روز کاری به کار هم ندارن خونشون در آرامش کامل به سر میبره
😅😅😅😅😅🤣🤣🤣تمام خواهر برادرا سگ و گربه بودنولی من چقد داداشمو کتک میزدم بمیرم براشجوری میزدم د ...
اووههه .وویییی 😱😱😱😱😱😱🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
تویی که میبینی نوشتم متاهل و متعهد بازم درخواست میدی .بیغیرتی همین؛ ناموس سرت نمیشه اگر سرت میشد به زنهای متاهل درخواست نمیدادی.حتما برو تو دستشویی و عمیق به سوراخ توش و محتویاتش نگاه کن .چون همون چیزیه که تو مغزتع ....تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹دلم یه خواب آخر میخواد از اون خوابها که میری تو یه تونل سفید بی انتها و آخر تونل عزیزت منتظره تا بغلت کنه و بگه خوش اومدی به این دنیا .دیگه تموم شد غم و غصه من کنارتم 😞😞😞💔💔💔
خخخخ داداش بیچارم مو براش نزاشتمفقط نقطه ضعفش موهاش بود که منم می کشیدمشون😂اونم کم لطفی نمی کرد زخم ...
🤣🤣🤣🤣مثل دوتا بوکسور که بعد مسابقه میرن گوشه ی رینگ استراحتتتت
تویی که میبینی نوشتم متاهل و متعهد بازم درخواست میدی .بیغیرتی همین؛ ناموس سرت نمیشه اگر سرت میشد به زنهای متاهل درخواست نمیدادی.حتما برو تو دستشویی و عمیق به سوراخ توش و محتویاتش نگاه کن .چون همون چیزیه که تو مغزتع ....تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹دلم یه خواب آخر میخواد از اون خوابها که میری تو یه تونل سفید بی انتها و آخر تونل عزیزت منتظره تا بغلت کنه و بگه خوش اومدی به این دنیا .دیگه تموم شد غم و غصه من کنارتم 😞😞😞💔💔💔
🤣🤣🤣🤣مثل دوتا بوکسور که بعد مسابقه میرن گوشه ی رینگ استراحتتتت
خخخخ دقیقا لامصب همو ول نمی کردیم هردو دلمون می خواست دعوا تموم بشه ولی خجالت می کشیدیم بکشیم کنار مامان و بابام همیشه بد موقع میرسیدن هروقت اومدن من بدبخت زخم و کبود بودم😂