2777
2789
عنوان

داداشه سگم😒

| مشاهده متن کامل بحث + 3732 بازدید | 61 پست

چقدر بچه اید

پدرمادر باید کنترلتون کنن که عین خیالشون نیست

همچین خواهر برادری تو فامیل داشتیم وسط دعوا پدر میاد یدونه میخوابونه تو گوش پسرش با صحبت های تلخم دخترشو میشونه سرجاش از اون روز کاری به کار هم ندارن خونشون در آرامش کامل به سر میبره

یادش بخیر من با داداش کوچیکم که دعوا میکردم 😱😱🤣🤣سرمو میگرفتم پایین موهامو نتونه بگیره بعد دستمو ...

😅😅😅😅😅🤣🤣🤣

تمام خواهر برادرا سگ و گربه بودن

ولی من چقد داداشمو کتک میزدم بمیرم براش

جوری میزدم دست خودم درد میگرفت😂😢

اونم یبار یه مداد رو فرو کرد تو دستم الان جاش مونده

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

یادش بخیر من با داداش کوچیکم که دعوا میکردم 😱😱🤣🤣سرمو میگرفتم پایین موهامو نتونه بگیره بعد دستمو ...

خخخخ داداش بیچارم مو براش نزاشتم

فقط نقطه ضعفش موهاش بود که منم می کشیدمشون😂

اونم کم لطفی نمی کرد زخمی و کبودم می کرد

هیچ کدوم در امان نبودیم تا چند ساعت یه گوشه بی حال میفتادیم😅

شکر خدا اون دوران تموم شد دیگه هم رو آدمم حساب نمی کنیم.

بیخیال از هر خیال= ز غوغای جهان میو🤌🌠🩷🙃

منو داداشمم سرمون کم بود مص چی دعوا میکردیم ولی جون داداشم زورش بیشتر بود من بیشتر کتک خوردم icon

مادرم خستم هر روز خسته تر از دیروز ی روز بیا منو ببر پیش خودت مادرم تا وقتی تو بودی این دنیا قشنگ بود

😅😅😅😅😅🤣🤣🤣تمام خواهر برادرا سگ و گربه بودنولی من چقد داداشمو کتک میزدم بمیرم براشجوری میزدم د ...

اوه اوه من یه بار یه انگشتم رو شکوند🥴

یه اندازه همو می زدیم جون برامون نمی موند

😅😅😅😅😅🤣🤣🤣تمام خواهر برادرا سگ و گربه بودنولی من چقد داداشمو کتک میزدم بمیرم براشجوری میزدم د ...

اووههه .وویییی 😱😱😱😱😱😱🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

تویی که میبینی نوشتم متاهل و متعهد بازم درخواست میدی .بیغیرتی همین؛ ناموس سرت نمیشه اگر سرت میشد به زنهای متاهل درخواست نمیدادی.حتما برو تو دستشویی و عمیق به سوراخ توش و محتویاتش نگاه کن .چون همون چیزیه که تو مغزتع ....تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹دلم یه خواب آخر میخواد از اون خوابها که میری تو یه تونل سفید بی انتها و آخر تونل عزیزت منتظره تا بغلت کنه و بگه خوش اومدی به این دنیا .دیگه تموم شد غم و غصه من کنارتم 😞😞😞💔💔💔

خخخخ داداش بیچارم مو براش نزاشتمفقط نقطه ضعفش موهاش بود که منم می کشیدمشون😂اونم کم لطفی نمی کرد زخم ...

🤣🤣🤣🤣مثل دوتا بوکسور که بعد مسابقه میرن گوشه ی رینگ استراحتتتت

تویی که میبینی نوشتم متاهل و متعهد بازم درخواست میدی .بیغیرتی همین؛ ناموس سرت نمیشه اگر سرت میشد به زنهای متاهل درخواست نمیدادی.حتما برو تو دستشویی و عمیق به سوراخ توش و محتویاتش نگاه کن .چون همون چیزیه که تو مغزتع ....تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹دلم یه خواب آخر میخواد از اون خوابها که میری تو یه تونل سفید بی انتها و آخر تونل عزیزت منتظره تا بغلت کنه و بگه خوش اومدی به این دنیا .دیگه تموم شد غم و غصه من کنارتم 😞😞😞💔💔💔

🤣🤣🤣🤣مثل دوتا بوکسور که بعد مسابقه میرن گوشه ی رینگ استراحتتتت

خخخخ دقیقا لامصب همو ول نمی کردیم هردو دلمون می خواست دعوا تموم بشه ولی خجالت می کشیدیم بکشیم کنار مامان و بابام همیشه بد موقع میرسیدن هروقت اومدن من بدبخت زخم و کبود بودم😂