2777
2789
عنوان

داداشه سگم😒

| مشاهده متن کامل بحث + 3732 بازدید | 61 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خخخخ دقیقا لامصب همو ول نمی کردیم هردو دلمون می خواست دعوا تموم بشه ولی خجالت می کشیدیم بکشیم کنار م ...

🤣🤣🤣😱😱🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣نه من خداروشکر زورم میچربید ..بچه بودم خیلی دوست داشتم برم کلاس تکواندو .اما بازم میترسید .برم بدتر بزنم داداشمو بترکونم 🤣🤣🤣🤣اللنم به شوهرم میگه میترسیدم بفرستم کلاس از بس زورشش زیاد بود 🤣🤣🤣

تویی که میبینی نوشتم متاهل و متعهد بازم درخواست میدی .بیغیرتی همین؛ ناموس سرت نمیشه اگر سرت میشد به زنهای متاهل درخواست نمیدادی.حتما برو تو دستشویی و عمیق به سوراخ توش و محتویاتش نگاه کن .چون همون چیزیه که تو مغزتع ....تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹دلم یه خواب آخر میخواد از اون خوابها که میری تو یه تونل سفید بی انتها و آخر تونل عزیزت منتظره تا بغلت کنه و بگه خوش اومدی به این دنیا .دیگه تموم شد غم و غصه من کنارتم 😞😞😞💔💔💔

🤣🤣🤣😱😱🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣نه من خداروشکر زورم میچربید ..بچه بودم خیلی دوست داشتم برم کلاس تکواندو .اما ...

وایییی خدا😂

من بیچاره زورم زیاد نبود یکی میزدم دوتا می خوردم ولی تسلیم نمی شدم😁

بیخیال از هر خیال= ز غوغای جهان میو🤌🌠🩷🙃

وایییی خدا😂من بیچاره زورم زیاد نبود یکی میزدم دوتا می خوردم ولی تسلیم نمی شدم😁

🤣🤣🤣🤣🤣بازم همون خوبههه

تویی که میبینی نوشتم متاهل و متعهد بازم درخواست میدی .بیغیرتی همین؛ ناموس سرت نمیشه اگر سرت میشد به زنهای متاهل درخواست نمیدادی.حتما برو تو دستشویی و عمیق به سوراخ توش و محتویاتش نگاه کن .چون همون چیزیه که تو مغزتع ....تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹دلم یه خواب آخر میخواد از اون خوابها که میری تو یه تونل سفید بی انتها و آخر تونل عزیزت منتظره تا بغلت کنه و بگه خوش اومدی به این دنیا .دیگه تموم شد غم و غصه من کنارتم 😞😞😞💔💔💔

ایشالا زودتر بمیره از دستش راحت شی

وا خدا نکنه این چه حرفیه که به استاتر می زنید😐

هرچی باشه هم خون شه قطعا دوسش داره

لطفا مواظب حرف زدنتون باشید !!!!

بیخیال از هر خیال= ز غوغای جهان میو🤌🌠🩷🙃

برو بهش بگو تو گوه می خوری دستتو رو من بلند می کنی برو کتکش بزن سرتو بالا نگه دار ، پر رو باش اگه بر خلاف میلیت کاری انجام داد برو به مامان و بابات بگو اگه خیلی اذیتت می کنه...

ازش انتقام بگیر