2777
2789
عنوان

اولین تولد

783 بازدید | 16 پست

سلام دوستان

ی ماه دیگه تولد همسرمه و این اولین تولدیه میخام دوتایی تو خونه جشن بگیریم چون تازه عقد کردیم و میخام همچی خیلی قشنگ باشه تو این شرایط که واقعا حالشم خوب نیست

میخام خوشحالش کنم

چه پیشنهادی میدین🥲

خودم یه برنامه های دارم

تو کافه براش بادکنک ارایی کن و یه کیک تولد با همون تم بگیر و چند نفر از دوستا یا خانواده هم دعوت کن و همونجا شام هم بخورین و نخود نخود، هر کی رَوَد خانه ی خود😂😂

من اگه قلبمم منت تپیدن بزاره درش میارم🔫🔗

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

تو کافه براش بادکنک ارایی کن و یه کیک تولد با همون تم بگیر و چند نفر از دوستا یا خانواده هم دعوت کن ...

قبلا که دوست بودیم زیاد تو کافه گرفتم زیاد با شلوغی حال نمکنه خونه گزینه بهتریه

بهش ندی جوگیر نشی فقط

کادو تولده دیگه

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

بهش ندی جوگیر نشی فقط

😑🫢🫢

هر وقت منو تو تاپیکا دیدین یادآوری کنین که برم درس بخونم ،البته اگه ساعت ۱۰ شب به بعد بود نگید 🗣 لطفا لایک و ریپلای کنین، اعلان جدید میبینم ذوق زده میشم😂💕یه دختر بی آزار و مهربونم به شرط اینکه رو مخم راه نری🗿 حالا اون خانوم گلی که تا اینجای امضامو خوندی میشه لطفا دعا کنی رشته ای که میخوام رو قبول شم؟:)

بهش ندی جوگیر نشی فقط

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

درخواست دوستی چه خانم و چه اقا قبول نمیشه.کاربری دست چند نفره 🤍Feminist