2821
2789

بستگی به خودتون داره.برای ما همین قدر هست و خیلی راضیم.

فقط 18 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نازنین دخترم،برای من باش...بهانه ی زندگیم که تو باشی،هیچ چیز نمی تواند مرا از روی زمین بردارد...،،،،💗تیکر تولد 2 سالگی دخترام💗،،،،

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

بهعنوان یه خسته درمانده که زیر پتوعه فقط میتونم بگم شب بخیررررر... اطلاعی ندارم اما من خودم خوشم میاد ۱۰ سال اختلاف باشه

فمینیست بزرگ ❤️ فرزند ایران و جان فدای میهن 🕊️🦋 women, life, freedom 🦢 گفتار نیک ، پندار نیک ، کردار نیک.. life goes on، تنها به انسانیت اعتقاد دارم

بستگیبه ادما داره ولی من خوشم نمیاد چون یه زوجیو دیدم حتی یکم کمتره اختلاف سنیشون خانومه خیلی بچه بازی درمیاره البته اقاعه ام خیلی باهاش همراهی میکنه ها ولیخانومه حالا یا مشکل ذهنی شخصی داره یا نمیدونم ولی کلا کارای عجیب غریب میکنه با اینکه خودش همش میگه من فاصله سنی خیلی زیاد دوست دارم

زیاده

قدر کسایی که بخاطرتون صبر میکنن رو بدونین؛ کسایی که برای دیدنتون، برای داشتنتون تلاش میکنن.باور کنین خیلی کم پیش میاد کسی شمارو با همهی نقصهاتون دوست داشته باشه، کم پیش میاد کسی نبودن شمارو به بودن یکی دیگه ترجیح بده، کم پیش میاد کسی انقدر دوستون داشته باشه.

آدم با آدم فرق میکنه خب

بعضی دخترا بنا به شرایط زندگیشون و گذشته اشون کلا بیشتر از سنشون میفهمن

میبینی ۲۰ سالشه عقلش ۳۰ ساله اس

مردا هم ذاتا کم عقل تر از سن واقعیشونن 🤣🤣

اینارو باید در نظر گرفت

البته حوصله و اینا هم هست

حوصله و انرژی مرد ۳۰ ساله کجا دختر ۲۰ ساله کجا

بستگی به رو حیه و سر رندگی و انرژی دو طرف داره مهم اینه کهروحیات دو طرف به هم بخوره گاهی طرز فکر یه مرد ۳۰ ساله مثل ۵۰ ساله است و برعکس . بنابراین صرفا سن افراد نمی تونه ملاک تصمیم باشه

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز