2821
2789
عنوان

افسردگی🥲

1 بازدید | 27 پست

من فکر میکنم مدت طولانی هست حالم بده زندگی میکنم ولی خوشحال نیستم بیرون نمیرم یا حتی کلی لباس تو کمدمه ولی همیشه بخوام جاییم برم یه دست لباس سادرو هی میپوشم پارتنر خونواده حس میکنم دلم میخواد برم یجایی نباشن خودم تنها باشم یه مدت ولی خب نمیشه شماها اینجوری شدین

منم یه دست لباس اونم لباس راحتی همیشه می پوشم اصلانم حال ندارم جایی برم الان بقدری حالم بده تو خونه هم نمی تونم دو روزه ورزش کنم قبلا باشگاه می رفتم ولی بخاطر افسردگی نمی تونم برم

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اگر شرایط هست حتما پیش تراپیست برو من خودم الان دو ماه میرم و خب اره حالم بهتره حداقل یادگرفتم ی کوچولو این حالو کنترل کنم ببین تراپیستم چندتا کتاب بهم معرفی کرد اگه خواستی بگو بهت بگم حالا یا بخر یا از فیدیبو گوشش بده

منم یه دست لباس اونم لباس راحتی همیشه می پوشم اصلانم حال ندارم جایی برم الان بقدری حالم بده تو خونه ...

امیدوارم زودتر بتونی بری سمت باشگاهت و به روتین برگردی :)

از زمستون پارسال خیلیا روانشون نابود شده

ریپلای زن==>🐂🐂🐂....................پس پلیز 🐂 نباش و بنده رو ریپلای نکن.مریضی چیزی هستی آفتاب نزده میشینی دم در نینی سایت تا ملتو ریپ بزنی بیسواد؟😏