2821
2789
عنوان

بدبختی من💔

1068 بازدید | 22 پست

سلام وقت بخیر

من امسال اولین سالیه که پشت کنکور بودم

نهم که بودم انقدر درسم خوب بود که نمونه دولتی قبول شدم و تا دهم فوق العاده درس میخوندم

تا اینکه بخاطر مریضی و خانواده و... مجبور شدم برم سرکار که از پرس و همه چی فاصله گرفتم

از وقتی یادم میاد عاشق دندون پزشکیم واقعا عاشق این شغلم

پارسال رتبم انقدر بد بد بد شد که خانوادم با تمسخر و نگاه اینکه تو بدرد لا جرز دیوار هم نمیخوری بهم داشتن

امسال هم که موندم پشت خدا شاهده اولش پدر بزرگم مرد ، بعدش مادرم کمر عمل کرد و کل بار یه خانواده چهار نفره و خونه و زندگی افتاد دوش من

تازه مادرم سر پا شده و من میتونم به خودم فکر کنم

تا الان هیچی هیچی هم نخوندم

فقط میخوام رتبه خوبی بیارم و حداقل پرستاری شهر خودم قبول بشم که بتونم یکم به زندگیم سر و سامون بدم

میشه راهنماییم کنید و بگید چیکار کنم از الان تا کنکور که رتبه در حد پرستاری شهر بابل بیارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین تو دختر باهوشی هستی که تونستی نمونه دولتی قبول شی ✨الآنم میتونی قبول شی

کنکور همش برنامه ریزی و نظم مطالعه هست

من سال کنکورم

مادر بزرگم و پسر عمم فوت کردن

خیلی عصبی شدم

دو ماه درس و گذاشتم کنار

کلی دوستم باهام حرف زد گفت زندگی جریان داره و ..

رتبه ارشدم ۲۰ شد. تو هم میتونی حالا تو کارشناسی رتبه خوب میاری فرقی نداره با تلاش میشه

با همه اوکیم و ریپلای هارو میخونم در صورتی که دور از ادب باشی یا پافشاری برای مطلب غیر علمی داشته باشی جواب نمیدم 👋👋

الان دیگه برای دندون دیره

وگراینکه پایه و درست خیلی خوب باشه بتونی تو مدت زمان باقیمانده و به صورت فوق فشرده بخونی

شروع کن برای سال آینده بخون

دانه از آن زمان كه در خاک است،با دلش آفتاب ادراک است!سرگذشت درخت میداند،رقم سرنوشته میخواند!گرچه با رقص و ناز در چمن است،سرنوشت درخت سوختن است!آن درخت كهن منم كه زمان،بر سرم راند بس بهار و خزان!دست و دامن تهی و پا در بند،سر كشیدم به آسمان بلند!شبم از بی ستارگی شب گور،در دلم پرتو ستاره ی دور!آذرخشم گهی نشانه گرفت،گه تگرگم به تازیانه گرفت!بر سرم آشیانه بست کلاغ،آسمان تیره گشت چون پر زاغ!مرغ شب خوان🕊که با دلم میخواند،رفت و این آشیانه خالی ماند!آهوان گم شدند در شب دشت،آه از آن رفتگان بی برگشت!گر نه گل دادم و بر آوردم،بر سری چند سایه گستردم!دست هیزم شکن فرود آمد،در دل هیمه بوی دود آمد!کنده ی پیر آتش اندیشم،آرزومند آتش خویشم!ه.ا.سایه ❤️🇮🇷

خانواده ت یجوری با تحقیرت نگات میکنن انگار نه انگار خودشون این شرایط برات درست کردن بگو مردم از سمپاد مدرسه غیرانتفاعی هم قبول نمیشن حالا اینقدر تاقچه بالا میزارین پول بدین برم خارج بخونم والا بخدا

فمنیست بهشدت افراطی ✌️👾 یه لر تایید شد 🫡داری چند عدد برنو 😂✌️

پرستاری حداقل تراز 8200 میخواد به نظر خودت میتونی ؟

چگونه میشود به شاخه شکسته فهماند که باد عذرخواهی کرده است؟. اگر درخواست دادم بدون راجب عمل بینی سوال دارم یا کلوئید پسر نیستم 🥹😂 وزن اولیه ۷۱🎗️ وزن هدف یک ۶۹✅ وزن هدف دو ۶۶🔒 وزن هدف سه ۶۵🔒.

سلام خوبی

متاسفم بابت اتفاقاتی ک برات افتاده

تو ب ی بزنامه ریزی منسجم نیاز داری

اگ توان مالیش رو داری ازمون های قلمچیشرکت کن مواقعی ک باید درس بخونی کوشیت و سایلنت کن و ب هیچی هم فکر نکن میدونم سخته ولی باور کن میشه

درس زیستتو عمقی بخون و روزنامه ای خوندنش اصلن هیچ کمکی بهت نمیکنه

چند تا کتابتست درست حسابی بگیر

مثل خیلی سبز. این چندتا کارو بکن نتیجشم بهم بگو

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز
توسط   محدثه_1401  |  10 ساعت پیش