2821
2789
عنوان

بدبختی من💔

| مشاهده متن کامل بحث + 3426 بازدید | 33 پست
اخه و اما نمیارم سر در گمم نمیدونم از چی و از کجا و چطوری شروع کنم که توی این کمتر از دو ماهی که مون ...

تا حالا نخوندی؟

این انسان بودن هم خیلی داستان داره،کاش ابری،گلی،درختی،چیزی بودیم🥴🤧

اول، اصلا نه خودت رو تحت فشار بذار نه شرایط رو محکوم کن، حس منفی و نفرت کلا همه توانت رو میگیره.

دوم، خوب فکر کن و برنامه ریزی کن، مبنای برنامه ریزی هم شرایط و توان خودت باشه، آرمانی فکر کن، منطقی برنامه ریزی کن، عاقلانه و عمل کن.

سوم، همه توان خودت رو بذار و تنبلی و رخوت رو کنار بذار، نتیجه رو بذار برای خدا، تو فقط به کار و تلاش خود توجه کن.

یادت باشه خداست که به تلاش و کار و زندگی ما برکت میده.

خودمم درگیری همین چیزا بودم، سال کنکور بهم گفتن برو 2 ساعت بیمارستان باش تا فلانی بیاد پیش پدربزرگ بمونه، رفتم 4 روز و 3 شب اونجا بودم، هیچکس نیومد. بنده خدا هم کمرش شکسته بود نمیشد ترکش کرد. منم جسمی زورم نمیرسید، اونم خجالت می کشدی. خیلی اذیت شدم. حتی پریتارها دلشون سوخته بود، میگفتن ما دوبار رفتیم اومدیم رفتیم ولی تو هستی، برو افسردگی میگیری ولی هیچکس نیومد.

کلا از عربی عقب افتادم، کنکورم هم خراب شد، موقع انتخاب رشته گفتم بذار آرزوی خودم رو هم بزنم، و همون رشته ای که میخواستم و همون دانشگاه قبول شدیم،

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

مسائلی که راحت ترن انتخاب کن

رو مفاهیم و حفظیات هم حسابی روش کار کن(خصوصا شیمی ، پارسا فراهانی فوق العادست)

به اخرش هم فکر نکن که چی میشه فقط و فقط حسابی تلاش کن و درس بخون ؛

کنکور های از سال ۱۴۰۰ به اینور هم داخل هم خارج همه ی نوبت ها رو کار کن و تستاشو خیلی خوب ببین نکاتش رو

الان بهترین منبع تست ها ، ازمون ها هست بعد اینکه کنکور های سال های اخیر تموم شد برو سراغ ازمون های قلمچی و سنجش

رو زمین شناسی هم حساب کن

تازه امتحان نهایی ها هم هست و یه درصد خوبی هم میتونی از اونجا بگیری

دندون پزشکی که فکر نکنم ازمون داشته باشه ولی هر رشته ای که اوردی و خوندی ترم اخرت میتونی تو ازمون لیسانس به پزشکی شرکت کنی. اونو قبول شی مستقیم میری پزشکی میخونی.

امیدتو از دست نده دختر🤍✨️🫂

حس میکنم ازپسش برمیای و مطمئنم با این هوش و استعداد و با دیسپلین قوی یه رشته خوب قبول میشی🤍✨️💕 ،

شل نکن اصلا به هیچ وجه.

بیشتر روی نهایی سرمایه گذاری کن با اون ترازت رو بالا بکش ، یه سری مبحث پر بازده هم از هر درسی برای کنکور انتخاب کن و بخون

مثلا همه درسا ۱۲ ام رو کامل برای نهایی بخون

فیزیک فصل۱و۳و۴ دهم ، فصل۳ یازدهم

شیمی فصل۱دهم ، فصل۱و۳ یازدهم

ریاضی حد و مجموعه ها و آمار

زیست چون ترکیبیه آخرش باید حداقل ۷۰ ۸۰ درصد مطالب رو بخونی ولی فصل آخر یازدهم و ۱ دهم خیلی آسونه

با اینا حداقل ۲۰ درصد میزنی هر درسو و یه تراز در حد ۷ ۸ هزار میده با نهایی خوب کار درمیاد

اول، اصلا نه خودت رو تحت فشار بذار نه شرایط رو محکوم کن، حس منفی و نفرت کلا همه توانت رو میگیره.دوم، ...

خداروشکر عزیز دلم

منم والا همین وضع رو داشتم

خانواده من حامی و همراه هستن اما برادرم باید کار کنه و همه وظایف خونه برعهده منه

خسته شدم خیلی زیاد هم روحی هم جسمی کلا نابود شدم

از نگاه دیگران که به چشم بی عرضه بهم نگاه میکنن خسته شدم

نمیدونم چطوری از الان میشه قبول شد

سلام اول ناامید نباش با یه نهایی عالی و یه کنکور متوسط جمع میشه دوم برای اینکه چی بخونی من آیدی چند تا کانال رو قرار میدم خودت ببین (تو تلگرام خیلی معروف بودن الان اومدن روبیکا بخاطر این شرایط)

@ysf_edu

@narges_taheri_me:ایشون خودشون از اسفند شروع کردن

@RAAHPELE

ببین زیاد بخون سال دیگه بمون حتی شده تایم غذا خورنت ۱۰ دقیقه باشه بشین درس بخون فقط قبول میشی نگران نباش

به نام آنکه هستی نام ازو یافت فلک جنبش زمین آرام ازو یافتروزاول درس؛۲۹ اردیبهشت