2789
عنوان

آی وی اف

535 بازدید | 15 پست

سلام . من تو مرحله انتقالم . چند روز دیگه انتقال دارم انشاءالله. چیکار کنیم چیا بخورم خوبه؟؟

میگن سویا خوراکی بخورم یا شیر سویا ؟

نشاسته ذرت هم شنیدم میگن خوبه صبح ناشتا بخورم

لوبیا سبز هم میگفتن خوبه شما تجربه ای دارید ؟

سلام انشالله که مامان بشی ، اونا که خودت گفتی درسته ، یک روز قبل انتقال یا صبحانه روز انتقال میگن کله پاچه بخور ، آناناس میگفتند

مربای به و به آبپز حالت کمپوت بعد از انتقال

دوستان درخواست ندید !!!به اسم زن درخواست میدید ؟! خانمای محترم اگر سوالی از من دارید توی همون تاپیکی که نظر دادم سوالتون بپرسید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزززم منم پنجمین روزه انتقالم ،منم لوبیا سبز هم قبلش خوردم هم الان،شیر سویا میخورم از امروز،صبحش قبلش انتقال پاچه خوردم،پای مرغ میخورم،ادویه حذف کردم،بار اولمه منم انتقال دادم تجربه ای ندارم

سلام انشالله که مامان بشی ، اونا که خودت گفتی درسته ، یک روز قبل انتقال یا صبحانه روز انتقال میگن ک ...

مرسی عزیزم انشاءالله دامن همه سبز بشه .کله پاچه از دیروز شروع کردم هر روز صبح میخورم . انبه هم دارم میخورم زیاد

میشه بگین چقد هزینه داره

عزیز بستگی داره . اگه آمپول خارجی استفاده کنی هزینش زیاد میشه ولی دارو ایرانی استفاده کنی هزینش خیلی کمتره . ولی من سال ۱۴۰۴ که شروع کردم . با تخمک کشی و انتقال و داروها و این چیزا ۱۰۰ تا ۱۳۰ میلیون میشه . حالا یا کمتر یا بیشتر در همین حدود . من کلینیک خصوصی انجام دادم برا همین زیاد هست مبلغش

مامان گلی مشکلی بود آی وی اف کردی؟
یا برای تعیین جنسیت ؟
من اولی دختره میخوام دومی رو برم آی وی اف پسر بشه که دوتا بیشتر مبارک چون میدونم تا پسر نداشته باشیم شوهرم ول نمیکنه
به نظرت ارزش داره برای تعیین جنسیت سختیشو تحمل کنم؟؟یا خیلی سخته آی وی اف؟
بدیش چیه خوبیش چیه یه ذره میگی بهم

منم تو سیکل آی وی افم،احتمالا ماه دیگه برم برا انتقال،شنیدم سه روز اول بیشتر استراحت باید کرد،بعدش پیاده روی ملایم برا خونرسانی عالیه،خوردن بادومم دکترا تاکید میکنند،و استرسم که باید با مدیتیشن و نفسای عمیق کنترل کرد

منم تو سیکل آی وی افم،احتمالا ماه دیگه برم برا انتقال،شنیدم سه روز اول بیشتر استراحت باید کرد،بعدش پ ...

اره منم مطب که میرفتم از بقیه میپرسیدم میگفتن روز اول و دوم کامل استراحت مطلق داشته باش بعدش آروم آروم راه برو تا خونرسانی بشه به رحم. میگفتن اصن استراحت مطلق نباید داشته باشی . استراحت نسبی باید داشته باشی . بعد میگفتن روز انتقال کله پاچه بخور یا روز قبلش هم میشه بخوری . و نشاسته ام گفتن میخوردن بعد انتقال صبح و شب و همچنین شیر سویا و سویا آجیل هم گفتن بعد انتقال میخوردن .

مامان گلی مشکلی بود آی وی اف کردی؟ یا برای تعیین جنسیت ؟ من اولی دختره میخوام دومی رو برم آی وی اف پ ...

من نه برا تعیین جنسیت نرفتم . اصن بچه ندارم . شوهرم مشکل داشت و همچنین خودمم رو هم گفتن تنبلی دارم ولی بخاطر مشکل شوهرم باید آی وی اف میشدم راه دیگه ای نبود . آی وی اف پروسه طولانی هست و صبر میخواد .و استرسشم بسیار بالاست . و همچنین شما اگه بخوای تعیین جنسیت کنی درصد موفقیت آی وی اف میاد پایین تر . شما اگه بچه اولتون طبیعی باردار شدین بنظرم همون طبیعی باردار بشید انشاءالله پسر میشه چون به غیر از هزینه هاش داروهای هورمونی وه استفاده میکنیم تو این دوره خیلی برای خودمون ضرر داره ولی مجبوریم بخاطر بچه . من بهمن ماه رفتم شهرستان مطب دو هفته مجبور شدم اونجا بمونم یک روز در میون سونو باید میشدم برای تخمک کشی . امپول داره باید استفاده کنی . بعد از تخمک کشی بهم گفتن شکمت ممکنه اب بگیره انتقال میمونه سال بعد دیگه برگشتم شهرخودمون . الان یک ماه هست دارم هر هفته میرم و میام شهرستان که برای انتقال رحمم اماده بشه دیگه قرص و امپول داره باز دارم استفاده میکنم . درد نداره نه تخمک کشی نه انتقال فقط صبر میخواد و پروسه یکم طولانی هست