2821
2789
عنوان

بارداری

161 بازدید | 9 پست

رفتم سونو دکتر گفت کمی تنبلی تخمدان دارم و قرص هایی مثل اوابوست و دوفامد۱۰ و... نوشت

یک سال و نیمه دارم برای بارداری اقدام میکنم ولی فعلا نتیجه ایی نگرفتم پریودیامم نامنظمه الان این ماه نشدم خدا میدونه باردارم یا اینکه بخاطر تنبلی تخمدانمه

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

الهی عزیزم منم یک ساله وخوردایی هستم تواقدامم این ماه فک میکردم باردارم ولی دیشب پری شدم حالم داغونه تنبلی هم ندارم هیچ مشکلی ندارم ولی خدا نمیدع دیگ حوصله ندارم 😭😭😭😭😭😭😭

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

انشاءالله به سلامتی ودل خوش باردار بشی ..توکلت به خدا باشه

گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود💓گاهی نمیشودکه نمیشود که نمیشود💓گاهی هزاردوره دعا بی اجابت است💓گاهی نگفته قرعه به نام تومیشود💓گاهی گدای گدایی وبخت باتویارنیست💓گاهی تمام شهرگدای تومیشود💓کاری ندارم کجایی وچه میکنی💓بی عشق سرمکن که دلت پیر میشود💓برای خوشبختی دخترم دعاکنید 💓دخترم بهترین اتفاق زندگیم💓🇮🇷ایرانم🇮🇷آقایون محترم لطف بفرمایید به بنده درخواست دوستی ندید وگرنه اسمتون را به عنوان مزاحم به نی نی یار اطلاع میدم ...باتشکر

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز