2777
2789
عنوان

خط ایرانسل

90 بازدید | 5 پست

نی نی یار لطفا تایید کن ک واسم خیلی مهمه

دوستان من از سایت رند باز ی سیم کارت رند دیدم رند معمولی به قیمت یک و نیم

به نظرتون سایت معتبریه؟ میتونم خرید انلاین بزنم؟

تهران هم بود گفتن ک انلاین کاراشو انجام میدیم و به پیشخوان نزدیکتون میفرستیم شما میری تحویل میگیری

حق اونه که خودش بیاد ، تو بدی بره ، باز برگرده بهت:)

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

استارتر گرامی رند باز اگه اولین سایت معتبر نباشه یکی از پنج سایت معتبر تو ایرانه ما دوبار ازش خرید کردیم و نهایت رضایت رو داشتیم ازشون

من مرد هستم. تنهایی یعنی نبودن مادر در کنارت....
ریسک نکنید حضوری خرید کنید ، پیشخوان ها لیست خط رند دارند

ممنون از نظرتون دوست عزیز

اخه کرج من چند جا رفتم خط های مزخرف اصلا عدد هایی ک هیچکس نمیتونه حفظ کنه

استارتر گرامی رند باز اگه اولین سایت معتبر نباشه یکی از پنج سایت معتبر تو ایرانه ما دوبار ازش خرید ک ...

یعنی فروشنده هایی ک اون تو هستن میفرستن واقعا ؟ چون خطی ک من میخوام از تهران هست اسم پیشخوان هم زده شده ولی هرچی سرچ میکنم میزنم تو بلد و نشان همچین پیشخوانی نیست بخاطر همین دو دل شدم