2777
2789
کراشم بعد اون روز که توافق کردیم دیگه پیامی بهم ندیم فقط مدام جفتمون پروف عوض کردیم حالا میخوام یه و ...

اگواکنش نداد چی 🤣

به تو میسپارم غمی که قلبم را میخورد؛  حسین جان(ع) 💔❤️‍🩹❤️‍🔥🖤 

هرکار بکنی آخرش میفهمی باید خودت باشی و نقش بازی نکنی

هرچی هستی دقیقا مشابه همون گیرت میاد

آدم سنگین و حسابی هستی یه دختر عین خودت پیدا میکنی

روابط اجتماعی بالایی داری و همه رو جمع میکنی دور خودت؟!یکی مثل خودت گیرت میاد اما

فکرتو درگیر این چیزا نکن تجربه ثابت کرده اینا همش باد هواس و قانون ثابتی نداره

آدمای سختی دیده قطعات به هم چسبیده ای از فولاد آب دیده هستند که واکنش ملایمی در مقابل حرارت داغ کوره از خودشون نشون میدن و نه خیلی گداخته ان و نه خیلی سرد::::نقطه ی تعادل

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

اولی شوهره منه حالا دخترا غش میکنندواسه همچین پسرایی تو دلشون میگن واااییی چه جاااذاااب اوه باید بگم ...

اره تو خانواده که باید گاردشو بیاره پایین و اخلاقشو خوب کنه...

خودت باش دنیا بنده اصالت است👊

مرد سلطه گر و دیکتاتور نباشه «البته این ویژگی رو نمیشه از مرد های ایرانی برداشت و حذفش کرد » ✓خاله ز ...

اون قشر اصلا حقوق ندارن هااا

منم چند روز پیش رفتم پیش ثبت نامم کردم ولی برای حقوقش پشیمون شدم..

هرکار بکنی آخرش میفهمی باید خودت باشی و نقش بازی نکنی هرچی هستی دقیقا مشابه همون گیرت میاد آدم سنگین ...

صرفا خواستم نظرات رو بدونم...

صرفا خواستم نظرات رو بدونم...

زیاد جدی نگیر

امیدوارم متوجه منظورم شده باشی

آدمای سختی دیده قطعات به هم چسبیده ای از فولاد آب دیده هستند که واکنش ملایمی در مقابل حرارت داغ کوره از خودشون نشون میدن و نه خیلی گداخته ان و نه خیلی سرد::::نقطه ی تعادل

اون قشر اصلا حقوق ندارن هااامنم چند روز پیش رفتم پیش ثبت نامم کردم ولی برای حقوقش پشیمون شدم..

عزیزم برای منی که شرایط مالی خانوادم خیلی ضعیفه و پدرم حقوقش در حد 10 تا 18 تومان در ماه هست

انتخاب همسر از این قشر برام مناسب تره

حقوقشون برای من خوبه 30 تا 45 با این درآمد میتونم زندگی رو هندل کنم 😊🌱🙂

من کلا هیچیو جدی نمیگیرماره دوستم متوجه شدم

دمت گرم

عزیزم برای منی که شرایط مالی خانوادم خیلی ضعیفه و پدرم حقوقش در حد 10 تا 18 تومان در ماه هست انتخاب ...

پدرتون شاید از لحاظ مالی نتونسته سنگ تموم بزاره ولی از لحاظ شعور و اخلاقیات براتون سنگ تموم گذاشته🌱🤌

(این حقوقی که گفتین هم باید پنج سال سابقه داشته باشی تا بهت بدن)