2821
2789

آره دیدم خیلی راضی بودن

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

میشه از شرایط بعد عمل بگین میگن خیلی مراقبت داره ؟از فرد زنده بوده کلیه یا تصادفی؟

اینها رو نمیدونم عزیزم فقط میدونم موقع عمل۲۳ سالش بوده و الان بالای۴۵ سالشه

همکار هست و بسیار فعال

از جزئیاتش خبر ندارم

ان شاءالله مریض شما هم خوب بشن

خدایا فقط از تو یاری میطلبم.پناهم باش  
اره دعا کنید براش پیدا بشه عمل کنه نور چشامه آخه میمیرم بدون اون

الان اینو دیدم و متوجه شدم خودتون نیستین. یه کم شاید طولانی بشه اما میخوام واقع بین باشین نه ناامیدتون میکنم و نه دل خوشی الکی بهتون میدم

من مرد هستم. تنهایی یعنی نبودن مادر در کنارت....

ببینید گرامی سیستم دفاعی بدن پذیرنده کلیه اون کلیه رو تا ابد یه عضو غریبه تشخیص میده و دائما میخواد بهش حمله کنه و نابودش کنه پس اولین کاری که میکنن سیستم دفاعی بدن پذیرنده رو ضعیف میکنن که این اتفاق نیفته و این خودش باعث میشه بدن شخص مقاومتش در برابر بیماریها کم بشه و این مشکل همیشه ازارشون میده. از طرفی هیچ تضمینی نیست که کلیه پیوندی چقدر کار میکنه ممکنه ۶ماه کار کنه و ممکنه ۶۰ سال کار کنه. مراقبتهای غیرمعمولل نمیخواد اما یه سری کارها هست که با رعایت و احتیاط باید انجام بدن و یه سری دارو رو باید تا آخر عمر بخورن. برای عزیزتون آرزوی سلامتی دارم و امیدوارم عمل پیوندشون موفقیت آمیز باشه و بدنش کلیه پیوندی رو پس نزنه

من مرد هستم. تنهایی یعنی نبودن مادر در کنارت....
ببینید گرامی سیستم دفاعی بدن پذیرنده کلیه اون کلیه رو تا ابد یه عضو غریبه تشخیص میده و دائما میخواد ...

ایشون دیالیز میکننن و هفته ای سه بار میرن درمانگاه

این برای خودش خیلی آزار دهنده

خدا همه مریضا رو شفا بده واقعا سلامتی نعمت بزرگیه

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز