سقفو مدلای برجسته و طرح دار و اینا نزنین مخصوصا اگه کاذب دارین میزنین مستطیل یا مربع در بیارید وسطشو ک که همیشه مد بمونه، برای کابینتا، مدلشون به اندازه رنگ مهم نیست، رنگی انتخاب کنید ک خنثی باشه به همه چی بیاد، بسته به رنگ یخچال و گاز و اینا. اگه تناژ گرم میخواید رنگای خاکی کرم موکا، میتونین با رنگ چوب هم ترکیب کنید بعضی جاهاشو ک قشنگ تر بشه . کابینت سفید رو اگه تمیز هستید بزنید چون کثیفیش خیلی زود نشون میده. همینطور کابینت مات جای انگشت رو بعضی از جنس هاش میمونه بد نشون میده. از رو تجربه میگم که تا جایی ک جا میشه کابینت بزنین چون لازمه، حتما جزیره هم نزدید نزدید چون مهم استفاده درست از فضا نسبت به پولی ک قراره بدید.
رنگ مبلا هم همین، بسته به فرشتون، بعضیا فرش قرمز دوس دارن مبل هم سبز تیره یا خاکستری میگیرن با گلدون های مختلف خونه رو تزیین میکنن خیلی قشنگ میشه ولی چون میگید خونه کوچیکه، دیگه سراسر فرش نباید باشه یکم زمین دیده بشه ک خونه خفه نشه
بعضی ها هم فرش روشن کرم یا طوسی دارن، بسته به اون مبل تو همون مایه ها ولی تیره تر ور میدارن، اگه بچه ندارید رنگشونو روشن تر هم میتونید بخرید ولی کلا مبل خیلی روشن جای نشستن روش میمونه بعد ی مدت و زشت میشه.
اگه میتونید هم واسه هال یا پذیرایی کنسول بخرید با اینه که خونه رو هم بزرگ نشون بدع هم وسایل مهمونی اینا رو بزارید اینجا ک بدونید چی کجاست مهمون میاد اذیت نشین
من تا اینجا بلد بودم تازه ایرادای خونمون رو بعد چند سال دارم میبینم امیدوارم کمک باشه دوست عزیز