2777
2789
عنوان

دکور خونه

984 بازدید | 12 پست

بچه ها ما یه خونه 60 متری نقلی داریم میسازیم با کلی سختی یکساله درگیرشیم احتمالا 8 ماه دیگه ام طول میکشه .. بعد راجب چندتا مسئله نظرتونو میخوام همفکری کنیم.. راجب مدل سقف فرش مبل کمدها کاینت ها رنگ دکور اشپزخونه اتاق حال
درنظر داشته باشید ی خونه نقلی کوچیک مینیمال

کلا چندسال قرار زندگی کنیم.زودی تموم میشه .پس بیخیال باش و شل کن لذت ببر

من تجربه خودمو میگم شاید به کارت بیاد

موقع تحویل خونه تصمیم گرفتم بازسازیش کنم یکی بهم یه طراح نسبتا ارزون قیمت معرفی کرد (که اون موقع به نظرم زیاد بود 150 میلون سال 1399) گفتم چه کاریه خودم نقاش ، کابینت کار و کاشی کار و .....میارم

خانومی که شما باشی خیلی بیشتر از اون طراح هزینه کردم و اصلا به دلم ننشست جون هیچ کدوم شون کاری که میخواستم و قولشو داده بودن رو تحویلم ندادن

یادش میفتم قلب درد میگیرم

شما هم سخت نگیر در مجموع

وطن ای مادر غمدیده ام.......

اگر حساس نیستید که خب خودتون هرچی به دلتونه اجرا کنید اگر حساسید بنظرم یه هزینه معقول بکنید بدید طراح براتون طراحی کنه درسته هوش مصنوعی اینا اومده ولی هوش مصنوعی هیچ وقت مثل مهندس طراحی همه ابعاد رو بررسی نمیکنه اونوقت همون طراحی ها رو بدید اجرا

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من تجربه خودمو میگم شاید به کارت بیادموقع تحویل خونه تصمیم گرفتم بازسازیش کنم یکی بهم یه طراح نسبتا ...

سخت نمیگیرم اتفاقا. گفتم نظرای خانومای دیگ رو بدونم برای انتخاب نهایی ذهنم باز ترمیشه

ما یه مقدار زیادی هزینه کردیم برای طراحی و مدل سقف و گل و چیزای الکی پلکی

به هرکس خونه میسازه همیشه میگم اصلا از این کارا نکنید

هم اینکه ساده شیک تره

هم هزینه ی زیادیه فقط بعد چندسال هم از مد میره

برای فردایی که هنوز نیومده استرس نداشته باش ، یه چیزی میشه دیگه... زندگی کن ، لذت ببر بذار این دو روز دنیا به خوشی بگذره✨️🩷

هرچقدر هم ساده تر کار کنید دوره طولانیتری روی مد میمونه مثلا من خودم کابینت پرکار دوست ندارم و همینط ...

کابینت پله ای چطوره

هرچقدر هم ساده تر کار کنید دوره طولانیتری روی مد میمونه مثلا من خودم کابینت پرکار دوست ندارم و همینط ...

اره خودمم خیلی ساده دوست دارم همه چیز

منم اتفاقا یه خونه مثل شما دارم و توفکرمه کمد و کابینت عوض کنم ولی متاسفانه قیمتا خیلی بالاست بخاطر ...

من عروسی رو بیخیال شدم . بخاطر فامیلای بدردنخورم ولی عقد نسبتا خوبی گرفتم

سقفو مدلای برجسته و طرح دار و اینا نزنین مخصوصا اگه کاذب دارین میزنین مستطیل یا مربع در بیارید وسطشو ک که همیشه مد بمونه، برای کابینتا، مدلشون به اندازه رنگ مهم نیست، رنگی انتخاب کنید ک خنثی باشه به همه چی بیاد، بسته به رنگ یخچال و گاز و اینا. اگه تناژ گرم میخواید رنگای خاکی کرم موکا، میتونین با رنگ چوب هم ترکیب کنید بعضی جاهاشو ک قشنگ تر بشه . کابینت سفید رو اگه تمیز هستید بزنید چون کثیفیش خیلی زود نشون میده. همینطور کابینت مات جای انگشت رو بعضی از جنس هاش میمونه بد نشون میده. از رو تجربه میگم که تا جایی ک جا میشه کابینت بزنین چون لازمه، حتما جزیره هم نزدید نزدید چون مهم استفاده درست از فضا نسبت به پولی ک قراره بدید.

رنگ مبلا هم همین، بسته به فرشتون، بعضیا فرش قرمز دوس دارن مبل هم سبز تیره یا خاکستری میگیرن با گلدون های مختلف خونه رو تزیین میکنن خیلی قشنگ میشه ولی چون میگید خونه کوچیکه، دیگه سراسر فرش نباید باشه یکم زمین دیده بشه ک خونه خفه نشه

بعضی ها هم فرش روشن کرم یا طوسی دارن، بسته به اون مبل تو همون مایه ها ولی تیره تر ور میدارن، اگه بچه ندارید رنگشونو روشن تر هم میتونید بخرید ولی کلا مبل خیلی روشن جای نشستن روش میمونه بعد ی مدت و زشت میشه.

اگه میتونید هم واسه هال یا پذیرایی کنسول بخرید با اینه که خونه رو هم بزرگ نشون بدع هم وسایل مهمونی اینا رو بزارید اینجا ک بدونید چی کجاست مهمون میاد اذیت نشین

من تا اینجا بلد بودم تازه ایرادای خونمون رو بعد چند سال دارم میبینم امیدوارم کمک باشه دوست عزیز

اگر حساس نیستید که خب خودتون هرچی به دلتونه اجرا کنید اگر حساسید بنظرم یه هزینه معقول بکنید بدید طرا ...

ببین سلیقه خومدم خوبه پول طراحم نداریم واقعا . مثلا سرامیک شیرالات گاز هود روشویی هرچی ک تاالان انتخاب کردم بلا استثنا همه خوششون اومده
ولی برا چندتا مورد فعلا واقعا سردرگمم. مدل و رنگ فرش و مبل و دکورهای همه جای خونه .. سلیقمم رنگای روشنه