من حدودا ۷ ۸ سالی با جاریم تفاوت سنی دارم و بزرگترم سعی میکنم مهربون و خوب باشم همیشه بهش روحیه دادم و ازش تعریف کردم ولی الان پشیمونم چون ذاتشو فهمیدم از این مدلاس که همه مدل عملی کرده نمیتونم بگم زشته خوشگله ولی خزِ از نظر من از ایناس که نگاها رو به خودش جذب میکنه ولی من کلی دختر خوشگل شیک دیدم که عملی هستن ولی خز نیستن این خیلی خزِ بی کلاسی میباره ازش رفتارش حرفاش اداهاش استایلش با اینکه تو سن کم خیلی موفقه تنها خصوصیات خوبش اینه روز اولی که همسرم فهمید داداشش میخواد با این ازدواج کنه میگفت با ماشین از روش رد میشم اگه اینو بگیره و کلی بد و بیراه میگفت مادر شوهرم وهمه کلا مخالف این مدلیا بودن با اینکه خودشون عملین ولی الان همه عاشقش شدن بهش احترام میذارن و حتی ازشتقلید میکنن حتی شوهرم که مخالف بود الان کلی دوسش داره میگم چیشد تو که کلی مخالفش بودی میگه نه اشتباه فکر میکردم دختر خوبیه دختره سالن داره و خواهرا و مادر شوهرم همه کاراشون میرن سالن اون درصورتی که کلا مسیرشون نمیخوره و اگه نظر بده فلان چیز خوبه همه سریع قبول میکنن و انجام میدن یه مدت پیش بهم گفت یخچالت چه قدیمیه چرا عوضش نمیکنی در صورتی که مدل یخچال من هنوز تو بازار هست یا مثلا میگه چرا ابروهاتو کاشت نمیکنی خیلی کم پشته ابرو های خودش به شدت زشت و پرپشته کلا با من اینطوری رفتار میکنه که هرچی تو داری یا هر چی تو میگی درست نیست من خوبم یا مثلا بگم من فلان کار کردم یا فلان چیز خریدم میگه اره من خریدم یا انجام دادم اصلا خوب نیست یا فلانی انجام داده خوب نیست که من زدم پای بچگیش و سطح پایین بودنش خواستم از اول وارد حاشیه نشم حالا عروسیشه و مدتیه به من میگه فیلم و عکس عروسیت ببینم تا اینکه یدونه عکس از عروسی من تو خونه مادر شوهرم دیده بود عروسی من واسه ۱۱ ۱۲ سال پیش که تو زمان خودم عروس شیکی بودم حتی هنوزم قابل قبوله و لباسم دکلته بود با مو مشکی این جاری خز من تا قبل از عکس منو ببینه میگفت میخوام لباسم دکلته باشه الان دکلته اروپایی ترنده موهاش که بلوند بود یک دست مشکی زد و پوستش نسبت من خیلی تیرس من سفیدم اون گندمی ولی خب سولار رفته حالا از وقتی عکس منو دیده نظرش کاملا برگشته و منو به حالتای مختلف مسخره میکنه که دکلته خز شده میخوام موهام برق بزنه نمیخوام موهام فرق باشه و یه لباس زشت پیپلوم دار انتخاب کرده من بهش گفتم این مدل به اندامت نمیاد پهن میشی همون ماهی ساده رو انتخاب کن اینجوری کرد که من اندامم ساعت شنیه همه مدل لباسی بهم میاد حالا اندام به شدت خزِ پروتز ۴۰۰ سی سی گذاشته و باسن خیلی بزرگ و به خودش مینازه و همه به شدت واسش غش و ضعف میرن و تائیدش میکنن نمیدونم واقعا چطوری نادیدش بگیرم و کاری کنم با من کاری نداشته باشه نمیخوام وارد بازی و حاشیه شم حوصله بحث ندارم عکس لباس عروسم میذارم اگه تایید شه @niniyar لطفا تایید کن هرچی میذارم کنسل میشه
باورم نمیشه انقدر وسواس شدی روش که انقدر با جزییات همه چیشو یررسی میکنی و یه صفحه کامل در مورد تمام رفتار و جزییات قیافه ش و لباساش نوشتی. بیچاره دختره 🤣🤣🤣
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.