2821
2789

اگ ج دادن منم لایک کنید

از کل زنانگی فقط ی رژ میزنم و ی ریمل و مداد😂

با بقیه اش غریبه ام

ن شناختی دارم ن استفاده میکنم

بلاخره ب خواستم میرسم 💪✌من میتونم👑

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

مرطوب کننده، پرایمر گابرینی

کرمپودر گابرینی

کانسیلر کالیستا

ریمل اسنس صورتییا مشکی

رژ گونه صورتی مورتی

تینت صورتی ولیپ گلاس😍

من پوستم چربه اینا واسم اوکیه

چ زیبا میگه جناب حافظ:اگر پوسیده گردد استخوانم،نگردد مهرت از جانم فراموش❣️

هر برندی یه جنسش خوبه، مثلاً کیکو به لیپ گلاساش معروفه، شیگلم به رژگونه هاش(البته که رژگونه پد دار شیگلم ریزش داره و خوب نیست اما پیگمنت خوبی داره)در کل رژ گونه های خوبی داره..

سرچ کن از هر برند یه لوازمی که تعریف میکنن و واقعا خوبه رو بخر

شاید ساعت بیست و پنج روز سی و دوم از ماه سیزدهم:)🎈🐾

کرم پودر یا سی سی مرم هر کدوم که فکر میکنی برات بهتره بگیر من کرمپودر استارلت دارم انقدرا سنگین نیست سبکه خوبه برای مصرف روزانه کانسیلر میگیری بگیر نگیر هم اونقدر مهم نیست ولییییییی پودر فیکس حتما بگیر یه پلت سایه بگیر که قهوه ای مشکی و رنگای نود طور که مصرف روزانه داشته باشه بگیر مشکی داشته باشه خیلی کارامده ریمل هم من چند ساله اسنس مشکی میزنم رژ گونه بستگی داره میکاپای کلین گرل بیشتر دوست داری یا دوست داری ارایش ات مات باشه؟ من دوست دارم مات باشه رژگونه پودری استفاده میکنم

کانتور هم من بینی مو کانتو میکنم فقط از همون پلت سایه که قهوه ای داره استفاده میکنم مژه فیشر هم میتونی استفاده کنی اگه میخوای مژه بزاری چسب مژه دان بگیر مژه فیشر ۱۶ و ۱۴و۱۲بگیر به ترتیب گوشه چشمت۱۶ بعد۱۴بعد۱۲ بزار چشمو خیلییییییی قشنگ میکنه

زیر ساز کرم پودر آبرسان و مرطوب کننده مخصوص پوستت باهم قاطی کن بزن کرم پودر من آموتیا میزنم

پلت سایه رولوشون اگه اقتصادی میخوای

اگه پول شو داری فور اور ۵۲

رژ گونه مایع شیگلم بزن روش رژگونه پودری گلدن رز

رژ لب مایع های گلدن رز خوشرنگن و موندگاری زیادی دارن

با ژل ابرو ابروهاتو لیفت کن قسمت های خالی رو با براش نازک و سایه مشکی پر کن

اگه رژ مایع زدی اخر سر وسط لباتو یکم کرم پودر بزن لبات حجم میگیره و قلوه ای میشه

اموزش سایه هم که از پینترست و اینستا باید ببینی

کانتور کانسیلر یورن میزنم خیلی راضیم

روی کانسیلر حتما پودر فیکس بزن که خط نیفته روی گونه هات پودر فیکس بزن که پوستت دون دون نشه

ریمل اسنس اگه اصل باشه از همه ریمل ها بهتره

چند مدل براش خوب هم واسه سایه زدن باید بخری

این براش های ارزون رنگی رنگی به درد نمیخورن

بعضی وقتا قبل ریمل ژل لیفت ابرو به مژه هام میزنم بعدش ریمل خیلی خیلی خوشگل میشه

فعلا اینارو یادم بود

اینم بگم میکاپی که من انجام میدم در حد میکاپ آرتیست هاست

به چیزایی که گفتم توجه کن

عه یکی از پیامام نیومده کرم پودر استارلت خوبه سبکه برای مصرف روزانه پودرفیکس حتما بگیر از واجباته فلورمار خوبه استارلت هم خوبه ریمل اسنس یه پلت سایه بگیر که مشکی داشته باشه مشکی خیلی کارامده و قهوه ای رنگ های نوود طور داشته باشه دو سه تا شاین خوشگل هم داشته باشه بزنی گوشه چشمت

زیر ساز کرم پودر آبرسان و مرطوب کننده مخصوص پوستت باهم قاطی کن بزن کرم پودر من آموتیا میزنم پلت سایه ...

افرین من مرحله زیرسازیو یادم رفت😂 ابرسانا نیتروژنا و سیمپل هم اقتصادی ان هم خوبن

کیکو خیلی خوبه ولی گرونهشیگلم خوبه

کیکو خیلی گرونه

من یه رژ دیدم موند تو دلم قیمتش 5 تومن بود

دوستم گفت فیکشو بخر حس کردم فیک اش اندازه اصلش خوب نیس

مردم شهری که همه در آن می لنگند ، به کسی که راست راه می رود می خندند ... !