2789

مارک مهم نیست همین که بلد باشی چطور آرایش کنی خودش کافیه

دخترانه تا چه حد باشه ؟

میتونی پرایمر بزنی و بعد سی سی کرم یا بی بی کرم بزن و خوب بلندش کن و کانسیلر تو بردار به زیر چشم پایین ابرو و روی چشم بزن و یکم هم روی پیشونی و چانه

بعد رژگونه مایع یا پودری بزن روی سیب گونه ات اگر میخوای کیوت تر بشی روی بینی هم بزن

کانتور هم فراموش نشه چون چهره رو گرم تر نشون میده طبق فرم صورتت کانتور کن

برای پشت پاکت هم اگر میخوای دخترانه بشه از رژگونه ات بزن و با روی پلک یا گوشه پلک هم شاین مایع چشم بزن و خط چشم باریک هم فراموش نشه

ابرو هات هم یا با ژل یا با صابون لیفت کن که ابرو خیلی مهمه مرتب باشه ریمل هم تا میتونی بزن که بتونی باهاش پرواز کنی😂

حالا چه سیاه چه رنگی

شاین گونه هم بینی که سلیقه ای هستش

رژلب به نظرم یا تینت بزن یا از رنگ های نود استفاده کن چون مایل دخترانه تری داره ولی هر رنگی که دوست داری بزن خوبه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

کانتور هم من بینی مو کانتو میکنم فقط از همون پلت سایه که قهوه ای داره استفاده میکنم مژه فیشر هم میتو ...

مرسی عشقم

ببخشید کار کانتور و کانسیلر چیه بعد به کجا ها بزنم ؟

بنظرتون اوکیه بزنم مامانم میگه اینطوری سنت خیلی بیشتر نشون میده

مارک مهم نیست همین که بلد باشی چطور آرایش کنی خودش کافیه دخترانه تا چه حد باشه ؟میتونی پرایمر بزنی و ...

در حدی که اصلا معلوم باشه آرایش کردم ولی نه خیلی زیاد🤣

میشه درخواست بدم بیشتر کمکم کنی

مرسی عشقم ببخشید کار کانتور و کانسیلر چیه بعد به کجا ها بزنم ؟بنظرتون اوکیه بزنم مامانم میگه اینطوری ...

عشقم کانسیلرو بزن زیر چشمت فقط کانتور بستگی داره اگه گونه های برجسته ای داری کانتور گونه نمیخواد ولی اگر صورتت لاغره از گوش زیر استخوان گونه رو خط بنداز برای بینی هم اگه بینی کوتاهی داری کل بینی رو خط کانتور ننداز تیپ بینی ات رو کانتور کن