2789
از کجا میخری و میفروشی چند جا رفتم نداشتن

نقره فروشی یا نمایندگی شرکت های نقره مثل GTA

معمولا اکثر نقره فروش ها دارن

💍❤️{کاربر قدیمی} جانفدای رهبر🌱اللهم عجل لولیک فرج///منطـق الطـیر تـرین مـغلطـه مـطلق من ؛منطقت منتقـم منطقه عشـق من است ❤️عشق در فراق اگر زنده بماند عشق است،در وصالش که همه مدعی اند🫠(1 روز مانده❤️🫂)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حدودا یه کیلو شمش داشتم نیم کیلو هم ساچمه

زیور آلات نقره برای پس انداز من داشتم هیچ کس نخرید اصلا فروش نداره اما آره شنیدم شمش خوبه

فقط 13 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

آنکه می رو فقط می رود ولی انکه می ماند درد میکشد، غصه می خورد ، بغض می کند اشک می ریزد و تمام انها روحش را به اتش می کشد و در انتظار بازگشت کسی که هرگز باز نخواهد گشت ارام ارام خاکستر می شود

ما قرار شد ماهی ده تومن از حقوق نامزدمو بریزیم تو یه کارتی اگه طلا ارزون تر شد بریم سکه بخریم ولی فع ...

کلیه یا کبدش از کار میکنه حتما باید شستشوی معده بشه زنگ بزن اورژانس

زیور آلات نقره برای پس انداز من داشتم هیچ کس نخرید اصلا فروش نداره اما آره شنیدم شمش خوبه

زیور آلات نقره برای پس انداز خوب نیست سخت میخرن ازت

چون در گذشت زمان رنگ عوض میکنن و عیارشون هم پایینه

ساچمه یا شمش برای سرمایه گذاری بهتره

💍❤️{کاربر قدیمی} جانفدای رهبر🌱اللهم عجل لولیک فرج///منطـق الطـیر تـرین مـغلطـه مـطلق من ؛منطقت منتقـم منطقه عشـق من است ❤️عشق در فراق اگر زنده بماند عشق است،در وصالش که همه مدعی اند🫠(1 روز مانده❤️🫂)

لباس نخرین در سال دو الی ۳دست کافیه خوراکیای مضر هم نخرین کافه و جاهایی که پول میخوان هم نرین ....نا ...

اینجوری خیلی سخت میشه پس کی زندگی کنیم ؟

این خوشیای کوچیک واقعا حالمونو خوب میکنه چرا باید ازش بگذریم و پس انداز کنیم ، برای کی؟ مگه قرارا چقدر پول جمع کنیم که بشه یه کاری باهاش کرد

بنظرم این پس انداز کردن تو کشور ما جواب نمیده روز به روز ارزش پولمون داره میاد پایین پس لذت ببرید

نوشتم پایین صفحه بجای ات و اشغال برید مسافرت بجای کافه و پول اضافه برای ارایشگاهبرید مسافرت الانه کم ...

چیزای که گفتین ات اشغال درسته مضر و بد هستن ولی بنظرم بازکلمه اشغال درست نیست بلاخره خیلی مصرف میکنن گاهی یعنی دارن اشغالمیخورن یااشعال خورنبعدش خانم باشی و ارایشگاه نرس بهخودت نرسی یعنی ی ترمیم ساده یا اصلاح کردن ساده نرن!!

پندارنیک.گفتارنیک.کردارنیک

لباس نخرین در سال دو الی ۳دست کافیه خوراکیای مضر هم نخرین کافه و جاهایی که پول میخوان هم نرین ....نا ...

فقط مونده آب و غذا و هوا رو از خودت دریغ کنی بعد میگی خسیس نیستم😂

خسیس پیش تو پادشاهه

چقدر سبک زندگیت عذاب آوره یه ذره زندگی کن بابا حتی امروزت هم بر نمی گرده از زندگیت لذت ببر

درخواست دوستی هیچ نری پذیرفته نمیشه،حالا باز تو خودتو خسته کن

🤧برا شکمویی مث من سختهمن النگو خریدم اره پارسیان خوبه دراز مدت

اخی 🥲🤣 دختر چاق میشی هعی من آب هم میخورم چاق میشم چه برسه به خوراکی 🥲

مبارک باشه النگو هات🤍😎

پس خوبه سعی میکنم همون پارسیان بخرم 🌺

یه مدت پس انداز داشتم داد گردنبند سال قبلی 😇

فقط 13 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

آنکه می رو فقط می رود ولی انکه می ماند درد میکشد، غصه می خورد ، بغض می کند اشک می ریزد و تمام انها روحش را به اتش می کشد و در انتظار بازگشت کسی که هرگز باز نخواهد گشت ارام ارام خاکستر می شود

الان تایپ کردم من بازار رو برای گشت گدارش میرم نه چیزی بخرم که بیارم خونه رو پراز ات و اشغال کنمپولم ...

آهان بسیار عالی پیام قبلی تون نگفته بودین اینا رو نمیخرید بجاش چیزای مفید میخرید

این حس رو داد که کلا هیچی نمیخرید

درخواست دوستی هیچ نری پذیرفته نمیشه. کسیکه تو سایت بانوان عضو میشه و به خانمها درخواست دوستی میده پشم شوهر ما هم نیست