2789
لباس نخرین در سال دو الی ۳دست کافیه خوراکیای مضر هم نخرین کافه و جاهایی که پول میخوان هم نرین ....نا ...

دیگه بگو تو این عمر کم ، زندگی نکنن

دختر بهار متولد اردیبهشت 😍😍 مثل بهار سرسبز وشادم .من دختر بهارم 🍀🍀
طلا خوبه ولی با پول کم نهسوددهی نقره هم بیشتره و هم نگه داری و فروشش راحتهمن نزدیک یه کیلو هم شمش دا ...

عزیزم نقره رو من هر جا بردم نمیخریدن که خرید نداشتن و خیلی ارزون میخریدن که

فقط 13 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

آنکه می رو فقط می رود ولی انکه می ماند درد میکشد، غصه می خورد ، بغض می کند اشک می ریزد و تمام انها روحش را به اتش می کشد و در انتظار بازگشت کسی که هرگز باز نخواهد گشت ارام ارام خاکستر می شود

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

لباس نخرین در سال دو الی ۳دست کافیه خوراکیای مضر هم نخرین کافه و جاهایی که پول میخوان هم نرین ....نا ...

با پس انداز تون چیکار میکنید خونه یا طلا می خرید؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

آنکه می رو فقط می رود ولی انکه می ماند درد میکشد، غصه می خورد ، بغض می کند اشک می ریزد و تمام انها روحش را به اتش می کشد و در انتظار بازگشت کسی که هرگز باز نخواهد گشت ارام ارام خاکستر می شود

فقط گاو بخرید

😐🤣 حالا سود دهی هم داره؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

درک میکنم بخاطر اوضاع اقتصادی اکثر آدما حتی خودم مثل شما هستیم ولی گل جان شما که هیچ خرجی جز خوراک ض ...

الان تایپ کردم

من بازار رو برای گشت گدارش میرم نه چیزی بخرم که بیارم خونه رو پراز ات و اشغال کنم

پولمو بجاش مسافرت میرم و تغذیه مناسب بجای چیپس و پفک که مضره بادوم و پسته و بادوم هندی و .....

چسپس کیلو ۱تومن پفک ۷۰۰ تومن چرا بخرم ؟همون رو توت خشک و انجیر و ....از هرکدوم نیم کیلو کمتر بگیرین

💍همسراقامحسنم🛑درخواست ندین 🛑.فوق لیسانس عمران نقشه برداری👷

چند گرم بود یا کیلو؟

حدودا یه کیلو شمش داشتم

نیم کیلو هم ساچمه

💍❤️{کاربر قدیمی} جانفدای رهبر🌱اللهم عجل لولیک فرج///منطـق الطـیر تـرین مـغلطـه مـطلق من ؛منطقت منتقـم منطقه عشـق من است ❤️عشق در فراق اگر زنده بماند عشق است،در وصالش که همه مدعی اند🫠(1 روز مانده❤️🫂)

ببخشید شما از زندگی لذت میبری ادم از فردای خودش خبر نداره هم لذت هم پس انداز هر جور مایلید

نوشتم پایین صفحه بجای ات و اشغال برید مسافرت بجای کافه و پول اضافه برای ارایشگاه

برید مسافرت الانه کمه کم ۱۰۰ خرج مسافرته

خرج خوراکتونم چیزهای مضر نخورین مفید بخورین

اینا همه پس اندازه

💍همسراقامحسنم🛑درخواست ندین 🛑.فوق لیسانس عمران نقشه برداری👷

من ساچمه نقره میخرمپارسال سوددهی بالایی داد برا خرید خونه فروختیم دستمو گرفت

از کجا میخری و میفروشی چند جا رفتم نداشتن

تو بخواهی می شود🌱.. اگه سوالی در مورد زبان انگلیسی داشته باشید میتونم کمکتون کنم

درک میکنم بخاطر اوضاع اقتصادی اکثر آدما حتی خودم مثل شما هستیم ولی گل جان شما که هیچ خرجی جز خوراک ض ...

دقبقا من خودم تا حقوق بگیرم باید ماسک مو شامپو کرم صورت ابرسال عطرای ک تموم شدن وسیله ارایشس های ک لازمه شارژبشه نتی کمیزنم خرجی ک باید خورد خوراک باشه فقط چیزای واجب ها گوشت مرغ نمیخرمولی باز هیچی از پولا برای پس اندازنمیمونه ادم اینارو نگیره چیکار کنه پ ببخشید چزندگیه این

پندارنیک.گفتارنیک.کردارنیک

من وسایل خونه رو یبار زیاد میخرم که نصف سال و بست باشه وهرماه فقط پول براخرید سوپرمارکت میزارم برای خوراکی

رستوران ماهی دوبار

لباس فصلی میخرم

پارسیان میخرم اکثرا یه گرمی

وام بانکی هم زیادمیگیرم تبدیل میشه به طلا

من ۴ تمن پول نقد جمع کردم همش کرم میگیرم برم مغازه خوراکی بخرم💔😂🌸شد ۵ پارسیان میخرم

منم قبلا عین تو بودم 🤣😐💔 بعدا به خودم اومدم و دیگه شروع کردم به خرید طلا سکه پارسیان خوبه؟ چند تا حالا خریدی سود دهی هم داره؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم نقره رو من هر جا بردم نمیخریدن که خرید نداشتن و خیلی ارزون میخریدن که

به همون جایی بدین که خریدین

اگه هم شمش هست به نمایندگی شرکت بفروشید

یمدت کلا خرید نداشتن بعضا اینجوری میشه

و اینکه کم کم باید یسال نگه داری تا سوددهی داشته باشه مگر در مواقع خاص

مثلا بهمن ماه اینا رشد بشدت زیادی داشت من همه رو فروختم بعدش ریخت

💍❤️{کاربر قدیمی} جانفدای رهبر🌱اللهم عجل لولیک فرج///منطـق الطـیر تـرین مـغلطـه مـطلق من ؛منطقت منتقـم منطقه عشـق من است ❤️عشق در فراق اگر زنده بماند عشق است،در وصالش که همه مدعی اند🫠(1 روز مانده❤️🫂)

امروز یه کمی قیمت طلا اومد پایین سکه پارسیان هم کم شد ازش

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الان تایپ کردم من بازار رو برای گشت گدارش میرم نه چیزی بخرم که بیارم خونه رو پراز ات و اشغال کنمپولم ...

عالیه 🤩🧡🌺😇

1
5
10
15
20
25
30
35
40