طلا خوبه ولی با پول کم نهسوددهی نقره هم بیشتره و هم نگه داری و فروشش راحتهمن نزدیک یه کیلو هم شمش دا ...
عزیزم نقره رو من هر جا بردم نمیخریدن که خرید نداشتن و خیلی ارزون میخریدن که
فقط 13 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
آنکه می رو فقط می رود ولی انکه می ماند درد میکشد، غصه می خورد ، بغض می کند اشک می ریزد و تمام انها روحش را به اتش می کشد و در انتظار بازگشت کسی که هرگز باز نخواهد گشت ارام ارام خاکستر می شود
لباس نخرین در سال دو الی ۳دست کافیه خوراکیای مضر هم نخرین کافه و جاهایی که پول میخوان هم نرین ....نا ...
با پس انداز تون چیکار میکنید خونه یا طلا می خرید؟
1
5
10
15
20
25
30
35
40
آنکه می رو فقط می رود ولی انکه می ماند درد میکشد، غصه می خورد ، بغض می کند اشک می ریزد و تمام انها روحش را به اتش می کشد و در انتظار بازگشت کسی که هرگز باز نخواهد گشت ارام ارام خاکستر می شود
💍❤️{کاربر قدیمی} جانفدای رهبر🌱اللهم عجل لولیک فرج///منطـق الطـیر تـرین مـغلطـه مـطلق من ؛منطقت منتقـم منطقه عشـق من است ❤️عشق در فراق اگر زنده بماند عشق است،در وصالش که همه مدعی اند🫠(1 روز مانده❤️🫂)
درک میکنم بخاطر اوضاع اقتصادی اکثر آدما حتی خودم مثل شما هستیم ولی گل جان شما که هیچ خرجی جز خوراک ض ...
دقبقا من خودم تا حقوق بگیرم باید ماسک مو شامپو کرم صورت ابرسال عطرای ک تموم شدن وسیله ارایشس های ک لازمه شارژبشه نتی کمیزنم خرجی ک باید خورد خوراک باشه فقط چیزای واجب ها گوشت مرغ نمیخرمولی باز هیچی از پولا برای پس اندازنمیمونه ادم اینارو نگیره چیکار کنه پ ببخشید چزندگیه این
من ۴ تمن پول نقد جمع کردم همش کرم میگیرم برم مغازه خوراکی بخرم💔😂🌸شد ۵ پارسیان میخرم
منم قبلا عین تو بودم 🤣😐💔 بعدا به خودم اومدم و دیگه شروع کردم به خرید طلا سکه پارسیان خوبه؟ چند تا حالا خریدی سود دهی هم داره؟
1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم نقره رو من هر جا بردم نمیخریدن که خرید نداشتن و خیلی ارزون میخریدن که
به همون جایی بدین که خریدین
اگه هم شمش هست به نمایندگی شرکت بفروشید
یمدت کلا خرید نداشتن بعضا اینجوری میشه
و اینکه کم کم باید یسال نگه داری تا سوددهی داشته باشه مگر در مواقع خاص
مثلا بهمن ماه اینا رشد بشدت زیادی داشت من همه رو فروختم بعدش ریخت
💍❤️{کاربر قدیمی} جانفدای رهبر🌱اللهم عجل لولیک فرج///منطـق الطـیر تـرین مـغلطـه مـطلق من ؛منطقت منتقـم منطقه عشـق من است ❤️عشق در فراق اگر زنده بماند عشق است،در وصالش که همه مدعی اند🫠(1 روز مانده❤️🫂)
امروز یه کمی قیمت طلا اومد پایین سکه پارسیان هم کم شد ازش
1
5
10
15
20
25
30
35
40
الان تایپ کردم من بازار رو برای گشت گدارش میرم نه چیزی بخرم که بیارم خونه رو پراز ات و اشغال کنمپولم ...
عالیه 🤩🧡🌺😇
1
5
10
15
20
25
30
35
40