2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من ساچمه نقره میخرم

پارسال سوددهی بالایی داد برا خرید خونه فروختیم دستمو گرفت

💍❤️{کاربر قدیمی}اللهم عجل لولیک فرج///منطـق الطـیر تـرین مـغلطـه مـطلق من ؛منطقت منتقـم منطقه عشـق من است ❤️عشق در فراق اگر زنده بماند عشق است،در وصالش که همه مدعی اند🫠(((درخواست دوستی نمیپذیرم،مرتیکه من متاهلم هی درخواست ندید به جای اینکارا دنبال پدر حقیقیتون باشید ممنون)))

ما قرار شد ماهی ده تومن از حقوق نامزدمو بریزیم تو یه کارتی اگه طلا ارزون تر شد بریم سکه بخریم ولی فع ...

کدوئین اصلا خوب نیست با مخدر هیچ فرقی ندارهمصرفش حتی کم علاوه بر اینکه باعث آسیب به اندام های داخلی میشه به مرور زمان بخاطر مخدری که داخلش استفاده شده باعث پرخاشگری و فراموشی و اختلالات روانی میشه کاملا جدی. حتما ببریدش دکتر

کدوئین اصلا خوب نیست با مخدر هیچ فرقی ندارهمصرفش حتی کم علاوه بر اینکه باعث آسیب به اندام های داخلی ...

الان باید بره پیش چه دکتری ؟

مرسی بابت کمکت یعنی الان این ادم معتاد شده؟

فقط 8 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ز غوغای جهان فارغ

لباس نخرین در سال دو الی ۳دست کافیه خوراکیای مضر هم نخرین کافه و جاهایی که پول میخوان هم نرین ....نا ...

ببخشید شما از زندگی لذت میبری ادم از فردای خودش خبر نداره هم لذت هم پس انداز هر جور مایلید

الان باید بره پیش چه دکتری ؟مرسی بابت کمکت یعنی الان این ادم معتاد شده؟

معتاد رو نمیدونم حقیقتا ولی اینو مطمئنم که یه درصدی مواد مخدر داره واسه همین کدوئین نباید سرخود مصرف کرد، از یه روانشناس هم شنیدم که قطعا دچار اختلال میشن به مرور الانم فکر میکنم دکتر داخلی بره آزمایش بده واسه کبد و معدش و اینا ولی اگه تغییر رفتار احساس کردید مثلا پرخاشگری یا عصبانیت زود جوش اووردن، یا مثلا فراموش کردن اینکه چی میگفته چیکار میکرده حتما پیش روانشناس هم ببرید

طلا هم عالیه

طلا خوبه ولی با پول کم نه

سوددهی نقره هم بیشتره و هم نگه داری و فروشش راحته

من نزدیک یه کیلو هم شمش داشتم حدودا ۷۰ درصد گونتر فروختم

💍❤️{کاربر قدیمی}اللهم عجل لولیک فرج///منطـق الطـیر تـرین مـغلطـه مـطلق من ؛منطقت منتقـم منطقه عشـق من است ❤️عشق در فراق اگر زنده بماند عشق است،در وصالش که همه مدعی اند🫠(((درخواست دوستی نمیپذیرم،مرتیکه من متاهلم هی درخواست ندید به جای اینکارا دنبال پدر حقیقیتون باشید ممنون)))

الان باید چه خاکی تو سرش بریزه یعنی؟

اول باید ببینه کبدش تو چوضعیتیه اگر خوب بود که جای نگرانی نیست کاسنی و اب زرشکگاهی بهش بده بخوره تو ابشم گلاب بریزین عناب بخورهاینا برای پاکسازی کبد خوبه

پندارنیک.گفتارنیک.کردارنیک

لباس نخرین در سال دو الی ۳دست کافیه خوراکیای مضر هم نخرین کافه و جاهایی که پول میخوان هم نرین ....نا ...

درک میکنم بخاطر اوضاع اقتصادی اکثر آدما حتی خودم مثل شما هستیم ولی گل جان شما که هیچ خرجی جز خوراک ضروری نمیکنید حتی بازار بدون کارت میرید

پس چطور میگین خسیس نیستم به همه چیم میرسم

چیزی هم موند مگه؟

درخواست دوستی هیچ نری پذیرفته نمیشه. کسیکه تو سایت بانوان عضو میشه و به خانمها درخواست دوستی میده پشم شوهر ما هم نیست

خب دیگه نخوری و نپوشی و نگردی خساسته دیگهفقط پول جمع کنی برا چی؟

نخوری چیزهای مضر ؟من نگفتم هیچی نخوری

نپوشی هم که سالی ۳دست کمی نیس همه برای محیط زیستمون خطر داره کلی بابت هرلباس آب مصرف میشه کمدا هم که جایی نداره الحمدالله

مسافرت بریم بجای کافه و قلیون و ....

مثلا چرا پدیکور پا ۱تومن بدم به ارایشگر وقتی تو نیم ساعت خودم انجام بدم

یا چرا ناخن بکارم وقتی ناخن های خودم میتونم بزرگ کنم و لاک و ...

یا چرا الکی فشیال و ...همه رو خودمون میتونیم انجام بدیم

مسافرت هم هربار میریم ۱۰۰خرج میشه باید از چیزهای الکی بزنی تا به چیزهای دلخواه دست پیدا کنی

بجای یه مانتو ۱تومنی همونو ۵تومنی بگیریم خوب بگیریم

چندسال نو میمونه و شیک

💍همسراقامحسنم🛑درخواست ندین 🛑.فوق لیسانس عمران نقشه برداری👷

من ساچمه نقره میخرمپارسال سوددهی بالایی داد برا خرید خونه فروختیم دستمو گرفت

چند گرم بود یا کیلو؟

فقط 16 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا عاشقتم و جز تو هیچ پناهی ندارم‹ برای ساختن آنچه، از تو ساخته نیست خدا را صدا بزن🤲🏻 ›همه چیزهایی که برایشان جان دادم، اکنون به یاد آرزوهای بر باد رفته در دل شبهایی سرد تبدیل شدهاند. آنچه روزی به دنبالش بودم، حالا در تاریکی گم شده است

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز