2777
2789
زیور آلات نقره برای پس انداز خوب نیست سخت میخرن ازتچون در گذشت زمان رنگ عوض میکنن و عیارشون هم پایین ...

وای اره

فقط 4 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگر زنده نماندم و به خانه پشت ابرها رفتم تو به جای من زندگی کن،به جای من بنویس که روزهای خوب را دیدی، روز های بی درد را زیستی برای من گریه نکن که من برای خود فراووان گریسته ام چاییت را بنوش و به یاد من،کیک نارنجت را بپز بدان که مرگ،مرا از رنجی بزرگ رهاند.

اخی 🥲🤣 دختر چاق میشی هعی من آب هم میخورم چاق میشم چه برسه به خوراکی 🥲مبارک باشه النگو هات🤍😎پس ...

همین ی لذت خوراکی مونده اونم نخوریم🤧

فدایت

توهم مبارک

اره بخر طلا هیچوقت ضرر نمیده مگ زود بفروشی

مو بچه لروم🐳🩵

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

الان تایپ کردم من بازار رو برای گشت گدارش میرم نه چیزی بخرم که بیارم خونه رو پراز ات و اشغال کنمپولم ...

البته همین کافه رفتن هم کلی روحیه ادمو بهتر میکنه به شرطی که زیاده روی نشه مثلا ماهی یکبار اوکیه

دیگه سالی یه هفته مسافرت رفتن جای کل تفریحات حذف شده رو نمیگیره

همین ی لذت خوراکی مونده اونم نخوریم🤧فدایتتوهم مبارکاره بخر طلا هیچوقت ضرر نمیده مگ زود بفروشی

🥲😂 اگر چاق نمیشی بخور 💙 من نمیدونم چرا وقتی خوراکی زیاد میخورم ورم میکنم 🤣😑

فقط 4 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگر زنده نماندم و به خانه پشت ابرها رفتم تو به جای من زندگی کن،به جای من بنویس که روزهای خوب را دیدی، روز های بی درد را زیستی برای من گریه نکن که من برای خود فراووان گریسته ام چاییت را بنوش و به یاد من،کیک نارنجت را بپز بدان که مرگ،مرا از رنجی بزرگ رهاند.

عزیزمیه شمش حدودی چنده

وزن های مختلفی دارن بستگی به وزنشون داره

💍❤️#برای_ماکان🖤 عزیزانم برای کسب اطلاعات بیشتر راجب ائمه و حضرت قائم(عج) حتما به سایت منتظر و کانال یوتیوب آقای امیرحسین ملاحسنی مراجعه کنید💕به کدامین گناه قلب حمیدرضا را از سینه اش در آوردید بی وجدان ها؟💔

فقط مونده آب و غذا و هوا رو از خودت دریغ کنی بعد میگی خسیس نیستم😂خسیس پیش تو پادشاههچقدر سبک زندگیت ...

برو پستهای بعدیمو بخون جوجو جان

فخر نمیفروشمت

ولی در سال چندبار میریم مسافرت

کمه کم ۱۰۰الی۱۵۰ خرجه 😗

💍همسراقامحسنم🛑درخواست ندین 🛑.فوق لیسانس عمران نقشه برداری👷

برو پستهای بعدیمو بخون جوجو جان فخر نمیفروشمت ولی در سال چندبار میریم مسافرت کمه کم ۱۰۰الی۱۵۰ خرجه � ...

جوجو جان من بیکار نیستم برم هی ببینم تو در تکمیل حرفات چی نوشتی

هر چندتا مسافرت هم بری بازم از خساستت چیزی کم نمی کنی

کسی که لباس و آرایشگاه و رسیدن به خودش رو از خودش دریغ میکنه هیچ مسافرتی نمی تونی خسیس بودنش رو بشوره ببره

خسیسی دیگه خانم

یه بیرون میری کارت نمیبری بکنه یه وقت یه بطری آب واسه خودت بگیری نکنه یه وقت یه چیز دلت بخواد واسه خودت بگیری بعد میای میگی مسافرت فلان میرم

باشه برو فقط یاد بگیر بیرون میری یه کارت ببری با خودت

درخواست دوستی هیچ نری پذیرفته نمیشه،حالا باز تو خودتو خسته کن

اینجوری خیلی سخت میشه پس کی زندگی کنیم ؟این خوشیای کوچیک واقعا حالمونو خوب میکنه چرا باید ازش بگذریم ...

واقعا،چقدر پس انداز آخه

هیچ کاری نکنیم همش پس انداز

عمر آدم مگه بر می گرده آخه

آدم یه ذره باید زندگی کنه

هر پس اندازی هم کنی با تورم ما بی ارزش میشه

جوجو جان من بیکار نیستم برم هی ببینم تو در تکمیل حرفات چی نوشتیهر چندتا مسافرت هم بری بازم از خساستت ...

مسافرت بری وفتی کارت نبری خرید کنی لباس نخری عدا کافه نری چ ارزشی داره بشینی خونه بهتره

یک مادر دهه ۷۰

واقعا،چقدر پس انداز آخههیچ کاری نکنیم همش پس اندازعمر آدم مگه بر می گرده آخهآدم یه ذره باید زندگی کن ...

دقیقا بهترین روزای عمرمون داره با این اقصاد داغون هدر میدره

این حداقل ها رو از خودمون نگیریم یکم زندگی کنیم

مسافرت بری وفتی کارت نبری خرید کنی لباس نخری عدا کافه نری چ ارزشی داره بشینی خونه بهتره

والا

مسافرت میره هم حتما نون پنیر لقمه میکنه میبره و بدون کارت میره یه وقت کافه رستوران نره 😂چیزی نبینه بخره