2821
2789
عنوان

جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1161 بازدید | 47 پست

گاز فردار،اون توستر، توستر!! چخبرهههه؟ یکیش کافیه

سرخکن اگر منظورت بدون روغن هستش خوبه بگیر

پنکه نخر دیگه الان کی پنکه میزاره همه خونه ها کولر دارن.

و گاز فر هم نخر دنبال خونه ای باش که کابینت و گاز صفحه ای داشته باشه.

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمیشود..پسرم😍💎✨

چرخ خیاطی برای من کاربرد نداره و نگرفتم

پنکه هم همینطور

توستر برام کافی هست و ساندویچ ساز دیگه نگرفتم

اجاق گاز هم دیگه روی کابینت تعبیه میشه و فر هم همینطور دیگه با کابینت خونه ست میشه و اجاق گاز فر دار به سبکی که قبلا رایج بود الان دیگه توی خونه ها استفاده نمیشه

من چرخ گوشت گرفتم اما خیلی ها چون غذا ساز استفاده می کنند دیگه نیاز زیادی به چرخ گوشت ندارند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه پول اضافه داری اسی فرش و ست چوب بخر البته اگر با داماد نیست

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
کی دیگه توان زندگی متاهل داره شما در فکر جهیزیه هستیدنمیدونم ولی روزی خواهد رسید که جوانان با میانسا ...

حالا بهتر نیست تو دلش رو خالی نکنید؟

❤️❤️❤️خدایا واقعا ممنونم ازت...هیچ وقت تنهام نذاشتی....امیدوارم منم بنده ی خوبی برات باشم.❤️❤️❤️

خیلی وسایل اضافه داره که پای دوماد هست دیگه پنکه با شما نیست همه خونه ها دیگه کولر گازی و نهایت آبی داره پنکه دیگه نیاز نیست یا اجاق گاز فر دار با شما نیست بجا توستر اینا یدونه سولاردام بگیر چرخ گوشت چرخ خیاطی اینا استفاده نداره یخچال هم که با دوماد کلا

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️

چه راحت میگی بزن پایه داماداینم طرز فکر امروزه ما ایرانیان

همیشه تا بوده تلوزيون با داماد بوده

حتی ۴۰ سال پیش هم میدونم اینطوری بوده

اینکه شماها امروزه حتی حاضر نیستین یه تلوزيون هم بخرین؛ طرز فکر امروزه شما هست

تلوزیون با داماد؛ طرز فکر امروزه ایرانیا نیست ! طرز فکر سالهای سال ایرانیا هست

طرز فکر امروزه شما آقايون ایران اینه که همه چیز پای خانواده عروس!!!!

❌️ آقایون درخواست دوستی ندن ❌️ به هیچ عنوان پذیرفته نمیشه. ❌️درخواست ندین ❌️ ⚠️ دیگه چطوری بنویسم درخواست ندین که متوجه بشین؟؟⚠️

چه راحت میگی بزن پایه داماداینم طرز فکر امروزه ما ایرانیان

تا بوده همین بوده من الان سرویس چوب یخچال تلوزیون پای همسرم بود حتی من نداشتم مامانم یه قلم یخچال پر کنه گفتم پدر من وظیفه ای نداره بخچال خونه منو پر کنه خودمون رفتیم فروشگاه همه خرید ها انجام دادیم الان داداش خودم تازه عقد کرده باز سرویس چوب و یخچال و لباس شویی پای داداشم هست گاز فر دار هم واقعا نیاز نسبت دوماد باید خونه ای بگیره که گاز رو میزی داشته باشه چیز عجیبی نیست

من خودم درحال جهیزیه خریدنم اینایی ک میگم خریدم از بین چیزایی ک گفتی چرخ خیاطی و گاز و چرخ گوشت و توستر و گاز رو نگرفتم و نمیخوامم بگیرم چون استفاده نمیشن بنظرم ولی بجاش برقی های دیگه ای گرفتم ک کار راه انداز تره🫶🏻

تا بوده همین بوده من الان سرویس چوب یخچال تلوزیون پای همسرم بود حتی من نداشتم مامانم یه قلم یخچال پر ...

اونی که وضع مالیش خوبه آره

نه متوسط و ضعیف

باید هر رو باهم در همه مسائل کمک هم باشند

و در آخر آقایون نباید د ر این شرایط ازدواج کنن

کی دیگه توان زندگی متاهل داره شما در فکر جهیزیه هستیدنمیدونم ولی روزی خواهد رسید که جوانان با میانسا ...

این همه ادم دارن ازدواج میکنن از مریخ اومدن؟ یه سر به دفترخونه ها و تالارها و ارایشگاه ها بزنید متوجه میشید نرخ ازدواج تغییری نکرده تازه توهمین دوماه یه شیب افزایشی هم برخلاف انتظار داشت

بعدشم حتما تو دوران عقده که داره جهیزیه رو میخره چون تو مجردی کسی نمیره دنبال جهیزیه

یه خانوم مهندس حسابدار خوشگل 🧝🏻♀️ملکه جهنم خودت باش نه گدای بهشت دیگران❌

اونی که وضع مالیش خوبه آره نه متوسط و ضعیف باید هر رو باهم در همه مسائل کمک هم باشندو در آخر آقایون ...

همه جا همینه 3 یا 4 تکیه وسایل بزرگ پا پسر هست کسی که که توانایی گرفتن وسایل برای خونه خودش نداره واقعا اجباری به ازدواج نیست

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز