2821
2789
عنوان

جهیزیه

1161 بازدید | 47 پست

دوستان بنظرتون این لوازم برقی برای جهیزیه چطوره ؟

کامله یا زیاده یا کنه

یخچال

تلویزیون

ماشین لباس شویی

ماشین ظرف شویی

اجاق گاز فر دار

چرخ خیاطی

آون توستر

چرخ گوشت

غذا ساز (آسیاب.مخلوط کن .خردکن . همزن .سالاد ساز .آبمیوه گیری . آب مرکبات گیری.)

مولتی کوکر

سرخ کن

جارو برقی

چای ساز

اتو

پنکه

توستر

ساندویچ ساز

گوشت کوب برقی

چرخ گوشت بنظرم اضافی بود

و ساندویچ ساز

سوگـلم🤍ازدواج 1403/09/30💍 جدایی1403/12/20❤️🩹 باشد بار دیگر که عشق به سراغم می آید..امن باشد..صادق باشد.. آرامش داشته باشد و دلم را قرص کند..آنها که عکسها را نبوسیده اند هرگز عاشق نشده اند...{دلتنگتم عزیزترینم💔7'01'1405}

بستگی به استفاده ی خودت داره....مثلا خیلی هاش برای من اضافیه...مثلا چایی ساز....

بعد این غذاسازی که گفتی یه وسیله اس که باهاش همه ی اون موارد داخل پرانتز رو انجام میده؟مارکش چیه؟چند گرفتی؟

❤️❤️❤️خدایا واقعا ممنونم ازت...هیچ وقت تنهام نذاشتی....امیدوارم منم بنده ی خوبی برات باشم.❤️❤️❤️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

حس ششمی اگه پیاممو میبینی لطفا جواب بده😢

استارتر ببخشید اینجا پرسیدم

میشه بگی امیر فامیلیش شایگان به من (اسمم ریحانه) فکر میکنه و دلتنگمه یا نه؟؟ قبلا دوست مجازی بودیم الان جداییم

💜تو تاپیکای مذهبی تگم کنید💜

زیادیه بهرحال چرخ گوشت و سرخ کن و ساندویچ ساز بنظرم تو این گرونی نگیر مگه چقدر استفاده میکنی ازش ماشین ظرفشویی هم واجب نیس اما خوبه واسه راحتی خودت بخری

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1

خودت میدونی اما، ماشین ظرفشویی رو میزی الگانس بگیر بنظرم که نخوای هی دولا شی

گوشت کجا بود ک گوشت کوب برقی بگیری

یا چرخ گوشت، گوشت ک میخری میگی قصاب برات چرخ کنه

چرخ خیاطی هم لباس بده برات خیاط بدوزه

اون توستر و اجاق گاز فر دار هم نگیر، گاز صحفه ای سارگاتی بگیر ایتالیای هست

فر تو کار بگیر

توستر لازمه واقعا؟

جارو شارژی جی پاس بگیر، به جا برقی، اذیت نشی

مولتی کوکر چیه؟

تی وی هم گرونه بزن پای داماد

2824
2823