2821
2789
عنوان

ازدواج

112 بازدید | 12 پست

بچه ها حاضرین برای فرار از خانواده و نجات پیدا کردن از نیاز مالی ازدواج کنین با پسری ک حس خاصی بهش ندارین ینی نه متنفرین نه عاشقشین یه ادم معمولیه براتون اما چون وضش خوبه باهاش ازدواج کنین اختلاف سنی سه سال اینم بگم شما لیسانس دارین میخونین در اینده دکتر میشین و از نظر ظاهری و تحصیلی خیلی ازش بالاترین ولی پسر دیپلم داره ولی از نظر مالی و خانوادگی بالاتره

تو مرا آزردی...که خودم کوچ کنم از شهرت،تو خیالت راحت!میروم از قلبت،میشوم دورترین خاطره در شبهایتتو به من میخندیو به خود میگویی: باز میآید و میسوزد از این عشق ولی...برنمیگردم، نه!میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد...عشق زیباست و حرمت دارد... و اما نه دشمن شدیم ، نه دوست موندیم ، فقط یهویی هیچکس هم شدیم ، شدیم غریبهتر از عابرهای توی خیابون . کاش از یادم بری از فکر کردن بهت خستم خستم .

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

شما اگه واقعا میتونی مدرک دکتری بگیری چند سال هم تحمل کن . ضمنا چند بار با طرف حرف بزن و جایی برو شاید عاشقش بشی. ولی به خاطر فرار از خانواده ات ازدواج نکن. حکایت از چاله به چاه هست

نهه

چرا خب خانوادهپسره وضشون خوبن امکان داره اینطوری دیگ براش خواستگار نیاد

تو مرا آزردی...که خودم کوچ کنم از شهرت،تو خیالت راحت!میروم از قلبت،میشوم دورترین خاطره در شبهایتتو به من میخندیو به خود میگویی: باز میآید و میسوزد از این عشق ولی...برنمیگردم، نه!میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد...عشق زیباست و حرمت دارد... و اما نه دشمن شدیم ، نه دوست موندیم ، فقط یهویی هیچکس هم شدیم ، شدیم غریبهتر از عابرهای توی خیابون . کاش از یادم بری از فکر کردن بهت خستم خستم .

ربط لیسانس خواندن با دکتر شدن رو نفهمیدم حقیقت

چون رشتش مربوط به رشته های دکتریه در اینده دکتر میشه ولی پسر تحصیلاتش دیپلمه